Flowklypa

Hafjell - et eldorado for sykling!

Hafjell tilbyr fantastiske muligheter for alle typer sykling. Her kan du lese om de uendelige sykkelmulighetene i bikepark, på sti og grus, på asfalt eller i pumptrack.

Sykkelutleie

Løyper og løypekart

Hafjell Bike Guides

Kjøp heiskort til Hafjell Bike Park

Bike Park

Hafjell Bike Park

Downhillsykling i Hafjell er en morsom aktivitet utenom det vanlige i våre 19 spesialbygde løyper slynger seg nedover skogen. Løypene er gradert fra grønn til sort vanskelighetsgrad.

Vi anbefaler å bruke en downhillsykkel i de fleste av våre løyper. Du kan leie sykkel og beskyttelsesutstyr på vår sykkelutleie.

Les mer om Hafjell Bike Park

Pumptrack kids

Pumptrack

En pumptrack er en bølgende sykkelbane med kombinasjon av dumper og svinger. I en slik sykkelbane skaper du fart ved å bevege deg i pumpende bevegelser - derav navnet "Pumptrack".

Store pumptracken i Hafjell er lokalisert på Gondoltoppen. Her kan du ta med din egen sykkel og prøve og det finnes også sykler å leie på FAVN sykkelutleie. Sykle i en pumptrack er morsomt i alle aldre og man trener i tillegg balanse og kondis - dessuten gir det stor mestringsfølelse ved å klare å få opp farten uten å tråkke rundt.

Det er også en mindre Pumptrack ved siden av Øyer Ungdomsskole (rett over veien fra Alpinsenteret) og laget på bestilling av skolen. Området er gratis og åpent for alle.

Les mer om vår pumptrack

 

Øyerfjellet

Stisykling på Øyerfjellet

Deilige flytstier, tekniske stier, grusveier, seterveier, over fjell og ned fra fjell - på Øyerfjellet er mulighetene mange!

Det finnes utallige muligheter for din sykkeltur på Øyerfjellet, enten du ønsker en kort og enkel tur, eller en litt lengre og vanskeligere tur. Du kan også booke en guidet tur.

Her en noen turforslag som passer på sykkel

Landeveissykling i Gudbrandsdalen

Er du glad i å sykle på veier fremfor stier og fjell, så er Hafjell og resten av Gudbrandsdalen et mekka for landeveissyklister.

Det er utallige muligheter å velge mellom, enten man skal ut på langtur eller bare en rask treningsøkt. Velge flate traseer, eller smale, snirklete bakker for å få opp pulsen skikkelig. 

Tour of Norway har blitt arrangert i Lillehammer og Gudbrandsdalen flere ganger. Sykkeltalentet Edvald Boasson Hagen kommer fra regionen og det er et svært aktiv miljø for landeveisykling i Lillehammer og omeng.

Se turforslag

Landeveisykkel

Gondolen

Gondolen

Gondolen i Hafjell transporterer både deg og sykkelen trygt og komfortabelt opp 568 høydemeter på 10 minutter.

Avstigningen er på Gondoltoppen og fungerer som et samlingspunkt for syklister, turgåere og de som ønsker seg en kaffe og kanelbolle på kafeen, Skavlen. Det er mange turmuligheter med utgangspunkt i Gondoltoppen som passer både til fots som på sykkel.

Kjøp gondolbilletter her

Det er også mulighet til å ta med barnevogn, hund og rullestol i Gondolen. Billetter kjøpes online eller i vår app.

 

Lei sykkel fra Hafjell Sykkelutleie

Downhillsykkel? Stisykkel? El-sykkel? Uansett hva du trenger, har vi Scott-sykler av høy kvalitet for store og små, klare for flotte sykkelopplevelser.

I vår online booking kan du bestille sykkel til deg selv og hele reisefølget, og sykkelen står klar ved ankomst. Anbefalt aldersgrense for downhillsykling hos oss er 8 år, men det er opp til foresatte å vurdere barnets ferdigheter og løypevalg. Våre grønne løyper passer også fint for mindre barn. Hjelm og beskyttelsesutstyr er inkludert i alle bestillinger.

Ta kontakt på [email protected] for øvrige spørsmål, instruktør- eller gruppebestillinger.

Les mer om sykkelutleie

sykkel

Trenger du overnatting til din sykkelferie?

Bestill hytte eller leilighet gjennom HafjellKvitfjell Booking, og bo i hjertet av Hafjells aktiviteter. Bestill online eller kontakt oss direkte på (+47) 61 24 90 00 eller [email protected].