familie

Hafjell Bike Guides

Ønsker du innføring i utforsykling? Lære de grunnleggende prinsippene og teknikkene? Eller bli guidet rundt i anlegget eller på fjellet? 

Vi kan hjelpe deg med å finpusse dine ferdigheter i både terreng- og downhillsykling, og kan utvikle teknikken din uansett om du foretrekker å suse ned løypene i Hafjell eller bli bedre til å håndtere utfordringer på stisykkelen.

Viser <% totalCount %> alternativer
Sorterer:

Introkurs

Første gang du prøver downhillsykling og litt usikker på hvordan dette fungerer?
Vi holder introkurs for utforsykling hver åpningsdag med oppmøte utenfor sykkelutleien 10:00. Kurset varer i 1 time og vil gi deg en god start på dagen i sykkelparken. Våre instruktører gir deg en god innføring i hva man bør tenke på når man sykler downhill, hvordan man skal stå på sykkelen, hvilke løyper man bør begynne med, og hvordan man går av og på heisene med sykkel.

Møt opp i sykkelutleie 9:30 slik at du rekker å få ut sykler og utleieutstyr i god tid før kurset.
Minimumsalderen for dette kurset er 10 år. For familier med yngre deltakere anbefaler vi å booke en privat guide.

 

Privat guiding 

Med en privat guide får du en personlig oppfølging enten du er nybegynner eller ønsker å forbedre teknikken. Føler du at det er på tide å ta teknikken et steg videre? Vi hjelper deg å forbedre dine ferdigheter og de ulike momentene som svinger, dropp og hopp. Privat guiding kan også være lønnsomt dersom man er en mindre gruppe i stedet for å melde seg på introkurs eller teknikkurs.

Kurset kan bestilles som 90 minutter, 3 timer eller full dag. Dere kan velge mellom ulike tidspunkt og antall deltagere når dere bestiller kurset. Oppmøtested er på toppen av gondolen. Skal du leie sykkel, møt opp i god tid slik at dere rekker å hente ut sykler og utstyr i god tid før kurset starter. 

 

Stisykling 

Våre stisykkelturer er for grupper som ønsker å oppleve Øyerfjellets fantastiske stinettverk.
Dette er en tur som passer for alle ferdighetsnivåer. Våre guider vil ta deg med på de stiene som passer best for din gruppe og skreddersyr opplegget slik at dere slipper å bruke energi på planlegging.
Alt du trenger er en stisykkel, gondolbillett og en sekk med mat, drikke og ekstra klær. Denne turen er for grupper opp til 6 personer og dere møter guiden deres på gondoltoppen 12:00. Ønsker dere avtalt tidspunkt ta kontakt med oss, så ordner vi det! 

Når du booker kurs hos oss inneholder det ikke heiskort eller sykkelleie. Dette må bookes i tillegg. 
Youtube video image