gondol

Gondolen tar deg til fjells!

Gondolen i Hafjell tar deg 586 høydemeter opp til Mosetertoppen på 9 minutter - en opplevelse i seg selv. En perfekt aktivitet som passer like bra om solen skinner som en regnværsdag.

Kjøp gondolbilletter her

Viser <% totalCount %> alternativer
Sorterer:

åpningstider norsk

Åpningstider

Gondolen går fra kl. 10:00 - 16:00 (siste innslipp retur er kl 15:45) hele juli og hver helg, med unntak av høstferien (uke 40) da den går hver dag. Trykk på bildet for å få den større. 

Kjøp billetter online i bestillingsboks over.

Pumptrack og lekeplass

Like ved restaurantene ligger vår populære pumptrack der barn og vokse kan leke seg på sykkel. Har dere med egne sykler, kan dere ta med disse i gondolen og bruke dem fritt i området. De minste barna kan leie sykler gratis (i begrenset tid hvis mye pågang) hvis dere ikke har med selv.

Her er det også en lekeplass for barna med huskestativ og sklie. Vi har også en klatrepark for barn hvor de kan utfordre balansen i forskjellige hinder. I denne klatreparken trengs ikke sikkerhetsutstyr.

Les mer om pumptracken

pumptrack
skavlen

Lunsj til flott utsikt

Fra Gondolavstigningen på Mosetertoppen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen anbefales det å unne seg en god lunsj eller en kanelbolle ute i solveggen på den store terrassen.

Her oppe finner dere også Playa del Sætra, en mindre uterestaurant med en litt enklere meny. Restaurant Favn skal også holde åpent på sommerstid for første gang - så her er det stor valgfrihet!

Sommerens serveringstilbud

Tur- og sykkelmuligheter

Det finnes mange turmuligheter med start fra Mosetertoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel videre innover Øyerfjellet. Ta med barna på gåtur til "Fossen" og fortell historien om hvem som bor bak fossefallet, eller ta med kjæresten på stisykling på fjellet. Vi har sykkelutleie avdeling Favn oppe på Mosetertoppen hvor vi leier ut EL-sykler og stisykler. Les mer om Favn sykkelutleie her.

Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol og hunder er velkomne.

Stisykkelturer

stisykkel
hafjell bike park

Hafjell Bike Park

Prøv heisbasert sykling - den ultimate spenning og en perfekt aktivitet å nyte sammen, uansett tidligere erfaringer! På Mosetertoppen er inngangen til Hafjell Bike Park - vår heisbaserte sykkelsatsning. Her finner du løyper som passer lillebror så vel som en råtøff onkel.

Vi leier selvsagt ut downhillsykler og hjelm/beskyttelsesutstyr nede ved "Skitorget".

Hafjell Bike Park