gondolen i Hafjell
gondolen i Hafjell
Playa del Sætra på Mosetertoppen har servering og er åpent hele sommeren på Mosetertoppen.

Trenger du en pause? La oss ta deg til topps!

Er du litt nede og trenger en pause? Hva med en stopp hos oss som tar deg opp?
Gondolen i Hafjell tar deg 586 høydemeter opp til Mosetertoppen på 10 minutter.

Kanskje har dere kjørt langt med bil og trenger en luftepause. Gondolen er en lett og komfortabelt måte å komme opp på fjellet - selve turen er en opplevelse i seg selv. Fra Gondolavstigningen på Mosetertoppen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen anbefales det å unne seg en god lunsj eller en kanelbolle ute i solveggen på den store terrassen. Her oppe finner dere også Playa del Sætra, en mindre uterestaurant like ved vår populære pumptrack der barn og vokse kan teste seg på sykkel. Dere trenger ikke leie sykler for dette, dersom dere har egne kan dere ta med disse i gondolen opp og fritt bruke området. Her er også en mindre lekeplass for barna. 

Les mer om Pumptracken

Dette er et flott avbrekk fra bilturen, eller bare en luftig stopp som er noe annet enn en rasteplass langs vegen.

Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting:

 

FAMILIESØNDAG I HAFJELL

ER DU GD-ABONNENT? KLIKK HER OG BENYTT DEG AV TILBUDSKODEN DU FINNER I GD

Lunsj på Playa del Sætra på Mosetertoppen. Perfekt lunsjstopp.

Turmuligheter

Det finnes mange turmuligheter med start fra Mosetertoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel videre innover Øyerfjellet. Ta med barna på gåtur til "Fossen" og fortell historien om hvem som bor bak fossefallet, eller ta med kjæresten på en stisykkeltur på fjellet.

Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol og hunder er velkomne.

Åpningstider for gondolen

Gondolen går fra kl.10:00 - 16:00 (siste innslipp retur er kl 15:45) hele Juli og hver helg og Fredag med unntak av høstferien. Prisen er 90 for voksen, 60 for senior (65+) og 60 for barn (7-15). Barn under 7 år kjører gratis.

 

åpningstider no