Gondolen tar deg til fjells i sommer!

Gondolen i Hafjell tar deg 586 høydemeter opp til Gondoltoppen på 9 minutter - en opplevelse i seg selv. En perfekt aktivitet som passer like bra om solen skinner som en regnværsdag. På gondoltoppen er det masse moro for de minste, spisesteder og stemning.

Se lenger ned for aktiviteter og inspirasjon!

gondoltoppen kart

Åpningstider

Gondolen går fra kl. 10:00 - 16:00 (siste innslipp retur er kl 15:45) hele juli og hver helg, med unntak av høstferien (uke 40) da den går hver dag.

Kjøp billetter online i bestillingsboks over.

Se åpningstider

Møt Isa i sommer

Hver søndag i juli kan du møte Hafjells egen maskot, Isa, ved pumptracken i Hafjell.

Oppmøte: Pumptrack, Gondoltoppen
Tid: kl. 13:00
Dag: Søndager i juli

Du kan også gå "Isas natursti" alle dager vi har åpent. Hent kart i Bike shop, på toppen av gondolen (heishus) eller på sykkelutleien på Favn. Finn alle postene på kartet og få en premie! Premien kan hentes i sykkelutleien på Favn etter endt aktivitet. Dette er en perfekt aktivitet for barna.

Lunsj til flott utsikt

Fra Gondolavstigningen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen anbefales det å unne seg en god lunsj eller en kanelbolle ute i solveggen på den store terrassen.

Her oppe finner dere også Playa del Sætra, en mindre uterestaurant med en litt enklere meny. 

Se våre restauranter

Hafjell Bike Park

Prøv heisbasert sykling - den ultimate spenning og en perfekt aktivitet å nyte sammen, uansett tidligere erfaringer! På Gondoltoppen er inngangen til Hafjell Bike Park - vår heisbaserte sykkelsatsning. Her finner du løyper som passer lillebror, så vel som en råtøff onkel.

Vi leier selvsagt ut downhillsykler og hjelm/beskyttelsesutstyr nede ved "Skitorget".

Hafjell Bike Park

Lekeplass med klatreelementer

Ved siden av pumptracken ligger en lekeplass for de minste, med morsomme klatreelementer og utfordringer som passer både små og store barn. Den er gratis, med benker tilgjengelig og åpen for alle.

Vi har også huskestativ og sklie, plassert rett ved Skavlen.

Lekeplass i Hafjell

Pumptrack

Like ved restaurantene ligger vår populære pumptrack der barn og vokse kan leke seg på sykkel. Har dere med egne sykler, kan dere ta med disse i gondolen og bruke dem fritt i området. Sykler kan også leies i FAVN sykkelutleie rett ved pumptracken.

Her er det også en lekeplass for barna med huskestativ og sklie. Vi har også en klatrepark for barn hvor de kan utfordre balansen i forskjellige hinder. I denne klatreparken trengs ikke sikkerhetsutstyr.

Les mer om pumptracken

Tur- og sykkelmuligheter

Det finnes mange turmuligheter med start fra Gondoltoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel videre innover Øyerfjellet. Ta med barna på gåtur til "Fossen" og fortell historien om hvem som bor bak fossefallet, eller ta med kjæresten på stisykling på fjellet. 

Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol og hunder er velkomne.

Stisykkelturer