gondolen i Hafjell
gondolen i Hafjell
Playa del Sætra på Mosetertoppen har servering og er åpent hele sommeren på Mosetertoppen.

Trenger du en pause? La oss ta deg til topps!

Er du litt nede og trenger en luftetur og en aktivitet som passer både store og små? Hva med en stopp hos oss som tar deg opp?
Gondolen i Hafjell tar deg 586 høydemeter opp til Mosetertoppen på 10 minutter.

Kanskje har dere kjørt langt med bil og trenger en luftetur. Gondolen er en enkel og komfortabel måte å komme opp på fjellet - selve turen er en opplevelse i seg selv. På 10 minutter får du en flott gondoltur til Mostertoppen med mange muligheter for et avbrekk.

Lunsj til flott utsikt
Fra Gondolavstigningen på Mosetertoppen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen anbefales det å unne seg en god lunsj eller en kanelbolle ute i solveggen på den store terrassen. Her oppe finner dere også Playa del Sætra, en mindre uterestaurant.

Pumptrack og lekeplass
Like ved restaurantene ligger vår populære pumptrack der barn og vokse kan leke seg på sykkel. De minste barna kan låne sykler gratis på pumptracken. Har dere med egne sykler, kan dere ta med disse i gondolen og bruke dem fritt i området. Her er det også en lekeplass for barna. Les mer om Pumptracken.

Dette er et flott avbrekk fra bilturen, eller bare en luftig stopp som er noe annet enn en rasteplass langs vegen.

Tur- og sykkelmuligheter
Det finnes mange turmuligheter med start fra Mosetertoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel videre innover Øyerfjellet. Ta med barna på gåtur til "Fossen" og fortell historien om hvem som bor bak fossefallet, eller ta med kjæresten på stisykling på fjellet.

Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol og hunder er velkomne.

Hafjell Bike Park
Prøv heisbasert sykling - den ultimate spenning og en perfekt aktivitet å nyte sammen, uansett tidligere erfaringer! Her kan du lese mer om Hafjell Bike Park.

Se åpningstider for gondolen lenger ned på siden.

Viser <% totalCount %> alternativer
Sorterer:

 

Lunsj på Playa del Sætra på Mosetertoppen. Perfekt lunsjstopp.

Åpningstider for gondolen

Gondolen går fra kl.10:00 - 16:00 (siste innslipp retur er kl 15:45) hele Juli og hver helg og Fredag med unntak av høstferien. Prisen er 90 for voksen, 60 for senior (65+) og 60 for barn (7-15). Barn under 7 år kjører gratis.

 

åpningstider no