gondol sommer

Gondolen tar deg til fjells!

Gondolen i Hafjell tar deg 586 høydemeter opp til Gondoltoppen på 9 minutter - en opplevelse i seg selv. En perfekt aktivitet som passer like bra om solen skinner som en regnværsdag.

åpningstider 2023

 

Åpningstider

Gondolen går fra kl. 10:00 - 16:00 (siste innslipp retur er kl 15:45) hele juli og hver helg, med unntak av høstferien (uke 40) da den går hver dag. Trykk på bildet for å få den større. 

Kjøp billetter online i bestillingsboks over.

skavlen

Lunsj til flott utsikt

Fra Gondolavstigningen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen anbefales det å unne seg en god lunsj eller en kanelbolle ute i solveggen på den store terrassen.

Her oppe finner dere også Playa del Sætra, en mindre uterestaurant med en litt enklere meny. 

Sommerens serveringstilbud

pumptrack

Pumptrack og lekeplass

Like ved restaurantene ligger vår populære pumptrack der barn og vokse kan leke seg på sykkel. Har dere med egne sykler, kan dere ta med disse i gondolen og bruke dem fritt i området. De minste barna kan leie sykler gratis (i begrenset tid hvis mye pågang) hvis dere ikke har med selv.

Her er det også en lekeplass for barna med huskestativ og sklie. Vi har også en klatrepark for barn hvor de kan utfordre balansen i forskjellige hinder. I denne klatreparken trengs ikke sikkerhetsutstyr.

Les mer om pumptracken

stisykling

Tur- og sykkelmuligheter

Det finnes mange turmuligheter med start fra Gondoltoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel videre innover Øyerfjellet. Ta med barna på gåtur til "Fossen" og fortell historien om hvem som bor bak fossefallet, eller ta med kjæresten på stisykling på fjellet. 

Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol og hunder er velkomne.

Stisykkelturer

hafjell bike park

Hafjell Bike Park

Prøv heisbasert sykling - den ultimate spenning og en perfekt aktivitet å nyte sammen, uansett tidligere erfaringer! På Gondoltoppen er inngangen til Hafjell Bike Park - vår heisbaserte sykkelsatsning. Her finner du løyper som passer lillebror så vel som en råtøff onkel.

Vi leier selvsagt ut downhillsykler og hjelm/beskyttelsesutstyr nede ved "Skitorget".

Hafjell Bike Park