HOTELLER OG PENSJONAT

I området rundt Hafjell finnes det flere hotell og pensjonat. Velg selv om du vil bo rett ved alpinsenteret eller oppe på fjellet.

SCANDIC HAFJELL

Hotellet er med sin beliggenhet, sjarm og yrende liv et bra utgangspunkt når du skal besøke Hafjell!

Hotellet tilbyr bareception og døgnåpen shop hele året, med et utvalg lette måltider, snacks og drikkevarer. Med innendørs basseng, sauna og moderne treningsrom, har vi noe for enhver.

Kun 900 meter fra Hafjell Alpinsenter finner du Scandic Hafjell.

Besøk Scandic Hafjell

HAFJELL HOTELL

Hafjell Hotell, også kjent som Øyer gjestegård, er et hjemmekoselig hotell med kafé/restaurant midt i Hafjell sentrum.

Hafjell Hotell er lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom og suiter, koselig peisestue, bibliotek, restaurant med intime stuer og oppdaterte møterom for konferanser og seminarer.

Besøk Hafjell Hotell

HUNDERFOSSEN HOTELL & RESORT

På andre siden av elva ligger Hunderfossen Hotell & Resort, kun 3 km fra Hafjell Alpinsenter.

Hunderfossen Hotel & Resort ligger idyllisk til rett ved siden av Hunderfossen Familiepark. De tilbyr også 29 hytter/ leiligheter med 2-8 sengeplasser. Skibuss går fra hotellet om vinteren.

Besøk Hunderfossen Hotell

AASLETTEN PENSJONAT & STUER

Aasletten Pensjonat og Hytter ligger 50 meter fra gondolen i Hafjell.

Alle våre Aaslettens hytter er utstyrt for selvhushold. Pensjonatet leies ut til grupper og gir svært god ramme for sosialt samvær. En kan også leie hytter og leiligheter. Barnevennlig og nært sentrum.

Besøk Aasletten Pensjonat & Hytter

 

NERMO HOTELL OG LEILIGHETER

Medlem i De Historiske Hotell & Spisesteder og egen ski in/ut til Hafjell

Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I snart 150 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon driver og sammen med kona, Susan, fører han arven videre. Både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper og familier har satt pris på Nermos gjestfrihet, hjemmelagde mat og gode senger.

Med 31 unike rom, 53 utleieleiligheter og egen ski inn & ut til Hafjell, er Nermo et godt sted å være. Det populære utendørsbassenget avkjøler gjestene på sommerstid.

Besøk Nermo Hotell

ILSETRA

Ilsetra- Perfekt for familier, par venner og konferansegjester.

På Ilsetra får du din egen leilighet i et av byggene som former tunet på fjellet. De leies ut som et hotellrom med måltider inkludert. Leilighetene har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Hele Ilsetra er et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget.
Utenfor kan du nyte et utendørsbasseng som er åpent året rundt. I tilknytning til bassenget finner du også steam- og tørrbadstue, det er også trimrom tilgjengelig.

Besøk Ilsetra

PELLESTOVA

På toppen av Hafjell, i høyfjellet ligger Pellestova Hotell Hafjell.

Pellestova er i dag et av de flotteste hotellene i den norske fjellheimen, øverst på Hafjelltoppen , 970 moh. Med unik beliggenhet finner dere mange turmuligheter rett utenfor døren. Langrennsløypenettet på 300 km starter rett utenfor døren. Enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga - eller rett og slett ønsker å samle venner, familie eller ansatte i høyfjellsomgivelser og komme til dekket bord, så er Pellestova et godt utgangspunkt

Vi har 39 hotellrom hvorav 12 fjellsuiter med egen badstu. Pellestova har gjort seg bemerketsom et sted der man nyter god mat og godt drikke i restaurant, kafeteria og bar.

Besøk Pellestova

GUDBRANDSGARD HOTELL I KVITFJELL

Gudbrandsgard hotell

Gudbrandsgard Hotell ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg (40 min fra Hafjell) med ski inn/ ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg.

Hotellet har 79 store dobbeltrom og suiter, stor konferanseavdeling med flere luftige og velutstyrte konferanserom fra 2-250 personer, en flott kongressal som også kan brukes til banketter, hyggelig restaurant og et utsøkt kjøkken. Vinkjeller, kafé, skibar, lobbybar, stor terrasse, peisestue og velværeavdeling med treningsrom og svømmebasseng finner du også.

Til GudbrandsGard kommer du enkelt med bil, buss eller tog. Hotellet hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt spesielle arrangement, enten det er konferanse, event, skigruppe, bryllup, jubileum eller selskap.

Besøk GudbrandsGard Hotell