Hoteller

Hotell og pensjonat i Hafjell

I området rundt Hafjell finnes det hotell og pensjonat med ulik beliggenhet for å tilfredsstille alle behov.

I Hafjell finnes det mange alternativer til overnatting, hoteller, pensjonat eller en kan leie hytte/leilighet fra Hafjell Booking.

Ønsker du å bo sentrumsnært eller på toppen av fjellet med ski inn/ski ut?

Dette er hotellene som er tilgjengelige i området rundt i Hafjell:

Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort

Bildet er fjernet.

Hotellet er med sin beliggenhet, sjarm og yrende liv et bra utgangspunkt når du skal besøke Hafjell!

Velkommen til vår nye restaurant, mat-studio, nyoppusset lobby, fellesarealer, resepsjon og ny stor barsalong som passer til hyggelige sammenkomster. Her kan du lade batteriene eller finne fart og spenning med skikjøring i Hafjell.

Kun 900 meter fra Hafjell Alpinsenter finner du Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort.

Besøk Meetingpoint Hafjell Hotel & Resorts hjemmesider

 

Hafjell Hotell

hafjell hotell

Hafjell Hotell er et hjemmekoselig hotell med god restaurant midt i Hafjell sentrum.

Hafjell Hotell er lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom og suiter, koselig peisestue, bibliotek, restaurant med intime stuer og oppdaterte møterom for konferanser og seminarer.

Besøk Hafjell Hotells hjemmesider

 

Hunderfossen Hotell & Resort

Hunderfossen hotell og resort

På andre siden av elva ligger Hunderfossen Hotell & Resort, kun 3km fra Hafjell Alpinsenter.

Hunderfossen Hotel & Resort ligger idyllisk til rett ved siden av Hunderfossen Familiepark. De tilbyr også 29 hytter/ leiligheter med 2-8 sengeplasser.

Skibuss går fra hotellet om vinteren.

Besøk Hunderfossen Hotells hjemmesider

 

Aasletten pensjonat og hytter

Aasletten pensjonat og hytter

Aasletten Pensjonat og Hytter ligger 50 meter fra den nye Gondolen i Hafjell Alpinsenter.

Alle våre enheter er utstyrt for selvhushold. Pensjonatet leies ut til grupper og gir svært god ramme for sosialt samvær. En kan også leie hytter og leiligheter. Barnevennlig og nært sentrum.

Besøk Aasletten pensjonat & hytter

 

Nermo Hotell og leiligheter

Nermo hotell

Pensjonat og leiligheter med ski inn/ ski ut.

Leilighetene har tre soverom, badstue, gasspeis, flatskjerm TV, tørkskap, fullt utstyrt kjøkken med bla oppvaskmaskin, vannkoker, kaffekoker, brødrister og komfyr.

Nermo Tunet har en miljøvennlig profil, der oppvarmingen primært skjer gjennom vannbåren varme og balansert ventilasjonen, samt ekstra isolasjon i vegger og tak som ikke bare er energibesparende men også gjør leilighetene mer lydisolert.

Besøk Nermo Hotells hjemmesider

 

Ilsetra

Ilsetra

Ilsetra Hafjelltoppen ble bygd i 2002 på gamle tradisjoner.

Ilsetra som ligger idyllisk plassert i flotte omgivelser på Øyerfjellet består av et hovedhus med resepsjon, restaurant, bar og salonger. Rundt hovedhuset er det 4 leilighetsbygg som inneholder til sammen 48 leiligheter/hotellrom.

Besøk Ilsetras hjemmesider

 

Pellestova

Pellestova

På toppen av Hafjell, i høyfjellet ligger nybygde Pellestova Hotell Hafjell.

Moderne fjellhotell 970 m.o.h. med unik beliggenhet. 300 km med skiløyper rett utenfor døren. Det ideelle utgangspunkt for langrennsturer og kun et par minutter til alpinbakkene. Skibuss går fra hotellet i vintersesongen.

Vi har 40 hotellrom hvorav 12 fjellsuiter med egen badstu. Restaurant, kafeteria, bar. For deg som vil komme til dekket bord. Vi har også leiligheter for salg og til utleie. Konferanserom i ulike størrelser for opptil 100 personer. 2,5 timer fra Oslo. 20 minutter fra Lillehammer.

Besøk Pellestovas hjemmesider

 

Hornsjø høyfjellshotell

Bildet er fjernet.

Nyt ditt opphold på Hornsjø høyfjellshotell, omgitt av flott natur i et vennelig, avslappende og fredfylt område.
Hotellet ligger på Øyerfjellet i Gudbransdalen, 883 m.o.h. Hornsjø høyfjellshotell tilbyr gratis WiFi-tilgang og alle rom har private bad med dusj. Hafjell alpinsenter ligger ca. 18 km fra hotellet.

Gjester på Hornsjø høyfjellshotell kan nyte smakelige måltider i vår romslige restaurant samtidig som de setter pris på den vakre utsikten til Hornsjøen. Kaffe, vaffler og annen snacks er tilgjengelig i Caféen. Fra hotellet har man tilgang til over 300 km med skiløyper. På hotellet kan du og dra nytte av vårt svømmebasseng og vår sauna. Lillehammer er kun en 40 minutters biltur fra hotellet.

Les mer på Hornsjø høyfjellshotells nettsider

 

Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell

Gudbrandsgard hotell

Gudbrandsgard Hotell ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg (40 min fra Hafjell) med ski inn/ ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg.

Hotellet - som ble bygget i 1998 og utvidet i 2006, har utstrakt bruk av naturmaterialer og alle moderne fasiliteter. Her finner du helt spesielle opplevelser enten du kommer på kurs/konferanse, event, eller sammen med familie og venner.  

Hotellet har 79 store dobbeltrom og suiter, stor konferanseavdeling med flere luftige og velutstyrte konferanserom fra 2-250 personer, en flott Kongressal som også kan brukes til banketter, hyggelig restaurant og et utsøkt kjøkken.  Vinkjeller, Café, Skibar, Lobbybar, stor Terrasse, Peisestue og velværeavdeling med treningsrom og svømmebasseng finner du også.

Til GudbrandsGard kommer du enkelt med bil, buss eller tog. Hotellet hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt spesielle arrangement, enten det er konferanse, event, skigruppe,  bryllup, jubileum eller selskap. Velkommen til eventyret!

Besøk GudbrandsGard Hotell