Sykkelutleie i Hafjell

Vi har et bredt utvalg kvalitetssykler fra Scott til ulike formål, el-sykler, downhillsykler, stisykler, terrengsykler og barnesykler.

Vi anbefaler å forhåndsbestille sykler online. Da er du sikret den størrelsen og type sykkel du ønsker for dagen. For å gjøre det enkelt å bestille riktig størrelse har vi skrevet hvilken personlengde hver sykkel passer for.

Ta kontakt på [email protected] for øvrige spørsmål.

Bestill nå

Les mer om våre utleiesykler

Slik leier du sykkel

Vår sykkelutleie har et bredt utvalg av ulike sykkeltyper for at du skal kunne få den best mulige opplevelsen for den syklingen du ønsker å gjøre her hos oss. For at det skal bli enklere for deg å velge riktig sykkel, har vi laget en oversikt her med en nærmere beskrivelse av våre sykler og hvilken bruk de passer best til. Alle våre sykler er av ypperste kvalitet, og siste modell fra Scott Bikes.

Åpningstider for utleie

Vi har to utleiesteder i Hafjell; Skitorget for downhillsykler og Favn for sti-, el og terrengsykler.

Skitorget er ved bunnen av gondolheisen og har åpningstid fra 09:30 til 16:30 på dager hvor Hafjell Bike Park har åpent

Favn ligger på toppen av gondolheisen og holder åpent 09:30 - 18:00 på dager hvor Hafjell Bike Park har åpent. Her er det også mulig å forhåndsbestille sykkel for uthenting utenom bike parkens åpningstider.

Her følger tre enkle steg til din bestilling av sykler i Hafjell Sykkelutleie:

1. Din høyde avgjør størrelsen

For at din sykkelopplevelse skal bli best mulig, er det viktig at du velger en sykkel som er riktig størrelse for deg. Derfor har vi en anbefalt høyde for hver størrelse og type sykkel, som du ser når du bestiller. Så dersom du er 175cm høy bør du velge en sykkel som står «170-180» på. Er du akkurat imellom to størrelser, f.eks 180 høy, så anbefaler vi å velge den minste størrelsen om du ikke har mye erfaring fra tidligere.

2. Sykkeltyper – hvilken type sykkel skal du velge?

Hos oss kan du leie flere typer sykler:

  • Downhillsykler - Disse er for bruk i Bike Parken og kan leies på Skitorget, ved bunnstasjonen. Helhjelm og beskyttelsesutstyr er inkludert.
  • El-sykler/stisykler - Kan leies på Favn, ved gondoltoppen. Disse syklene er ment for bruk på Øyerfjellets stier og grusveger. Hjelm er inkludert. 
  • Barnesykler - På Favn sykkelutleie har vi også et godt utvalg av barnesykler fra 2-8 år til bruk i pumptrack og Isa Bike Park. Disse kan leies på timebasis uten reservasjon.

Downhill sykler

Våre downhillsykler er spesiallaget for moro i nedoverbakker, og er den sykkeltypen du skal velge om du vil ha en fartsfylt dag i Hafjell Bike Park. Alle våre downhillsykler er av samme type, det er Scott Gambler for voksne, og Scott Ransom for barn. Dette er robuste sykler som lar deg rulle og fly over terreng og hindringer på en måte du ikke trodde var mulig. En dag på downhillsykkel i Hafjell Bike Park er en fantastisk opplevelse for alle som kan sykle på en vanlig sykkel, vi garanterer brede smil og stor mestringsfølelse. Helhjelm og beskyttelsesutstyr er inkludert, så gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse på downhillsykkelen!

Disse syklene henter du i vår utleie nede ved bunnstasjonen på vår gondol, fra kl 09:30.

BESTILL DOWNHILLSYKKEL HER

Gambler 910Ransom jr

 

Stisykler, barnesykler og EL-sykler

I kategorien El- og stisykler har vi et utvalg på en del ulike sykler, basert på hvilken type turer du ønsker å sykle. Her er det også et utvalg av barnesykler.

Grunnet økt slitasje ønsker vi ikke at syklene i denne kategorien brukes i våre downhill-løyper i heisanlegget, med unntak av grønne løyper. Skal du sykle downhill, så får du en mye bedre opplevelse på våre downhillsykler, som er spesiallaget for formålet.

Disse syklene hentes ut fra Favn utleie, ved toppen av gondolen, fra kl 09:30.

BESTILL STI/ EL-SYKLER HER

Stisykler:

Våre stisykler er av typen Scott Genius, det er en allsidig stisykkel som passer utmerket godt til utforsking av Øyerfjellets fantastiske stinettverk. Det er en sykkel med 150mm vandring både foran og bak, med en utforming som gjør den morsom å sykle både oppover og nedover med. Låsbare dempere gjør også at den ruller enkelt og greit på de flotte, endeløse grusveiene i fjellet vårt. Velg denne sykkelen om du vil bedrive variert sykling i fjellet uten motor, og dermed beholde lekenheten i nedoverbakkene.

 

Genius

 

FULLDEMPEDE ELSYKLER

Våre fulldempede elsykler er av typen Scott Strike, et fantastisk verktøy for deg som vil utforske nye stier og områder uten å slite for hardt i motbakkene. Den tilbyr høy komfort på stien, uten at det går utover ytelsen. Med markedets råeste motor, Bosch Performance CX, vil denne sykkelen gi deg fantastiske opplevelser, og ta deg til nye høyder! Velg denne sykkelen dersom du vil prøve deg på motorisert stisykling. Vi garanterer at du vil få en rå opplevelse på denne sykkelen.

Strike

EL-SYKLER

I kategorien EL-sykler har vi et  utvalg fra barnesykler til voksensykler. Alle modellene i denne kategorien er såkalt hardtail sykler, uten bakdemper, og er perfekt for lange fine turer på grusvei og enkel sti. Her har vi også barnesykler tilgjengelig, som gjør at junior også kan få oppleve kraften i en el-sykkel.  Din høyde bestemmer hvilken størrelse du burde ha.

AXIS eRide:

Scott Axis passer for deg som ønsker en mer komfortabel sittestilling, og litt lavere tempo på turen. Denne sykkelen er allsidig, og har bagasjebrett for deg som vil ta med litt ekstra på turen. Den har også skjermer som gjør at du slipper å bli grisete hvis det er vått føre.

axis

Bergamont E-Revox junior:

Ta med barna på en uforglemmelig tur! Disse finnes i både 24" og 26" og passer fra ca. 8 år.

bergamont

 

TERRENGSYKLER:

I kategorien terrengsykler finner du våre «vanlige» terrengsykler. Det er terrengsykler av topp kvalitet fra Scott, som også lar deg utforske fjellet på en herlig måte. Uten motor så må du jobbe noe mer i motbakkene, men de er lette og fine, og er et billigere alternativ enn våre elsykler og fulldempere. Her har vi også størrelser helt ned til 20’’, som passer fra ca 5 år, perfekt om man vil ta en tur ut i skogen fra gondoltoppen med hele familien.

ScaleRoxter

NYT DAGEN!

I bestillingen får du informasjon om hvor og når du skal hente sykkelen. Våre medarbeidere møter deg med et smil og hjelper deg med hjelm, beskyttelse og turtips. Så er det bare å komme seg på setet og sette i gang, uansett hvilken type sykling du skal ut på. Vi setter alltid kvalitet i høysetet og garanterer en god opplevelse på våre sykler!

Vi sees i Hafjell!

Pump

Lei barnesykkel på Favn i sommer

Ta med din egen sykkel eller lei sykkel på toppen på Favn. Her har vi et utvalg barnesykler og balansesykler (fra ca. 2 år) som kan leies.

Les mer om vår pumptrack

Bestill guiding og sykkelutleie for grupper

Bruk skjemaet til høyre eller ta kontakt på [email protected] for øvrige spørsmål, leie utenfor åpningstid eller instruktør- og gruppebestillinger.

Har du spørsmål eller ønsker veiledning? 

Vår sykkelutleie er åpen hver åpningsdag fra kl. 09:30.

Du finner sykkelutleie ved påstigning på Gondolen og på Favn.

Tlf: +47 612 49 000
E-post: [email protected]