Hafjell Bike Guides

Ønsker du innføring i utforsykling? Lære de grunnleggende prinsippene og teknikkene? Eller bli guidet rundt i anlegget eller på fjellet? 

Vi kan hjelpe deg med å finpusse dine ferdigheter i både terreng- og downhillsykling, og kan utvikle teknikken din uansett om du foretrekker å suse ned løypene i Hafjell eller bli bedre til å håndtere utfordringer på stisykkelen.

Bestill sykkelguide og introkurs!

Se alle kurs og guida turer i kalenderen:

I dag

I morgen

<% header %>

Ingen arrangementer i dag, prøv et nytt søk.
Laster...

Introkurs og teknikkurs i Hafjell Bike Park

Første gang du prøver downhillsykling og litt usikker på hvordan dette fungerer?
Vi holder introkurs for utforsykling hver åpningsdag. Kurset varer i 1 time og vil gi deg en god start på dagen i sykkelparken. Våre instruktører gir deg en god innføring i hva man bør tenke på når man sykler downhill, hvordan man skal stå på sykkelen, hvilke løyper man bør begynne med, og hvordan man går av og på heisene med sykkel.

Minimumsalderen for dette kurset er 10 år. For familier med yngre deltakere anbefaler vi å booke en privat guide.

Bestill kurs

 

Stisykling med guide 

Våre stisykkelturer er for grupper som ønsker å oppleve Øyerfjellets fantastiske veier og stinettverk. Dette er turer som passer for alle ferdighetsnivåer. Våre guider vil ta deg med på de stiene som passer best for din gruppe og skreddersyr opplegget slik at dere slipper å bruke energi på planlegging.

Alt du trenger er en stisykkel, gondolbillett og en sekk med mat, drikke og ekstra klær. Vi har to type turer, en for de med vanlig stisykkel og en for el-sykkel.

Ta kontakt for bestilling

 

Privat guiding 

Med en privat guide får du en personlig oppfølging fra en av våre erfarne guider. Vi hjelper deg å forbedre dine ferdigheter og de ulike momentene som svinger, dropp og hopp. Privat guiding kan også være lønnsomt dersom man er en mindre gruppe i stedet for å melde seg på introkurs eller teknikkurs.

Kurset kan bestilles som 90 minutter, 3 timer eller full dag. Dere kan velge mellom ulike tidspunkt og antall deltagere når dere bestiller kurset. Oppmøtested er på toppen av gondolen. Skal du leie sykkel, møt opp i god tid slik at dere rekker å hente ut sykler og utstyr i god tid før kurset starter.

Kontakt oss

Når du booker kurs hos oss inneholder det ikke heiskort eller sykkelleie. Dette må bookes i tillegg. 

Bestill guiding og kurs for grupper

Bruk skjemaet til høyre for å bestille guida sykkelturer på fjellet, gruppeturer eller øvrige spørsmål. Du kan også ta kontakt på [email protected].

Youtube video image