hafjell skiutleie

Hafjell skiutleie

Hafjell Skiutleie har brett- og skiutstyr for alle, fra nybegynner til ekspert. Du får alltid det nyeste utstyret, som er nyvokset og nypreparert når du leier ski hos oss. Du kan leie ski hos Hafjell Skiutleie både på Skitorget i Hafjells dalstasjon, Favn på Gondoltoppen eller på Gaiastova.

Bestiller du online nå, så får du 10 % rabatt på din bestilling hos Hafjell Skiutleie.
 

Bestill her og få 10% rabatt

 

Hafjell Skiutleies åpningstider

Åpningstider

Vær oppdatert på våre åpningstider.

Hafjell Skiutleie åpner en halvtime før heisene åpner og stenger en halvtime etter heisene stenger. 
Så slipper du å stresse med å levere tilbake utstyret og heller nyte skidagen fullt ut.
 

Se våre åpningstider

Hafjell Skiservice

Skiservice

Lenge siden du har hatt skiutstyret på service?

Vi kan hjelpe deg med alt fra voksing, kantsliping og justering av bindinger, til støveltilpasning - alt for å skape en bedre skiopplevelse. 

Lever ditt skiutstyr i samme bygg som Hafjell Skiutleie eller Hafjell Sport, Skiutleie Favn eller Skiutleie Gaiastova/Hafjell Sport Gaia.

Les mer

Her finner du oss

Hafjell Skiutleie har 3 avdelinger i tilknytning til alpinanlegget. Utstyret er det samme og kan hentes, byttes og leveres i alle avdelinger. Når du bestiller må vi vite hvor du ønsker å hente utstyret, så vi kan pakke klart før du kommer.

Lurer du på noe? Send oss en mail: [email protected]

kart skiutleie

 

Skitorget

skitorget skiutleie

I bunnen av alpinanlegget på «Skitorget» ligger Hafjells største skiutleie. Ofte hentes utstyr i forbindelse med at man skal hente nøkkel eller heiskort som er i Velkomstsenteret, Skitorget. Skiutleien ligger i andre etasje i bygget ved siden av. Her har vi også verkstedet vårt. 

Det er mulig å hente utstyr på ettermiddagen/kvelden dagen før. Etter kl. 15:00 starter ny dag. På søndager har vi alltid åpent til kl. 20:00 på Skitorget. Henter du utstyret ditt da, kan du starte rett ut i bakken mandag morgen.

Favn

skiutleie favn

På Gondoltoppen har vi en liten skiutleie i boligkomplekset Favn. Skiutleien ligger i bakken hvor langrennssporet går ut, samt ved bunnen av Audi-bakken. Bor du i nærheten av Gondoltoppen kan du velge å få utstyr fra Skiutleie Favn.

Gjester som bor på Favn kan få levert utstyr direkte i Skiskap tilhørende leiligheten deres på Favn, hvis dere oppgir leilighetsnummer i merknader under bestilling "få levert utstyr direkte i Skiskap tilhørende leiligheten deres på Favn".

Gaia

skiutleie gaia

På Gaiastova finner du «Skiutleie Gaia» dette er en noe mindre skiutleie enn den på Skitorget, men du finner stort sett samme utvalg da det er samme utstyr som rullerer på alle våre skiutleier. Her har vi også en Sportsbutikk med alt du trenger til din skiferie.

 

Youtube video image

Hva slags størrelse må jeg ha?

Er du litt usikker på hvilken størrelse i skisko du må bestille? Gjør forberedelsene hjemme ved å se på denne videoen. Så får du den beste skiopplevelsen. Skulle det likevel bli feil størrelse, si fra, så hjelper vi deg!

Skiutleie Hafjell, Skiudleje, skiutstyr, skiudstyr, ski rental, skirental, skiudyrning, Skiduthyrning, skiverleih, skiverhuur