Pumptrack i Hafjell

Ta gondolen opp og prøv vår store pumptrack oppe på Gondoltoppen i Hafjell. Ta med din egen sykkel eller lei sykkel på toppen. En super aktivitet som passer for alle.

Vår store, fine pumptrack på Gondoltoppen åpnet i juli 2020. Dette er det første store sommerprosjektet i vår planlagte "Favn aktivitetspark". En pumptrack er en 2500 kvadratmeter asfaltert rundbane fylt med humper, tette svinger og hoppkombinasjoner. Alle typer sykler kan brukes i pumptracken, og vi leier sykler til de minste barna (drop-in). Å sykle i en pumptrack er morsomt i alle aldre og man trener i tillegg balanse og kondis - dessuten gir det stor mestringsfølelse ved å klare å få opp farten uten å tråkke rundt. Pumptracken kan brukes når som helst om sommeren og er lett tilgjengelig ved å ta gondolen opp fra bunnen av Hafjell.

Gondolens åpningstider:

åpningstider

Det er også en bilvei opp til Gondoltoppen hvor du kan parkere bilen i nærheten av området.

 

Pumptrack i Øyer 

I stedet for å kjøre opp til toppen etter heisens stengetid kan du ta en økt på Øyer Pumptrack. Denne er en del mindre enn den store på Gondoltoppen, selv om den er av god kvalitet og et populært sted blant de lokale syklistene.

Denne banen ligger bare et par hundre meter fra busstasjon av Hafjell. En rask tur fra Hafjell-parkeringsplassene og en flott pause punkt på vei til noen av Øyers dagligvarebutikker eller restauranter.