Favn

Overnatting hytte & leilighet

Bo i hytter, hotell eller leiligheter i Hafjell og Hunderfossen - sykkel eller ski inn og ut til bakken. Perfekt for din ferie!

Ta med barna til de små og sjarmerende hyttene og leilighetene, bo i premium leiligheter på Favn midt i smørøyet av Hafjell, eller ta med gjengen, storfamilien eller jobben til en av de større hyttene i fjellet. Lett tilgjengelig for alle opplevelsene i Hafjell og Hunderfossen.

Se åpningstider

Planlegg din reise

Pakkeilbud

Se våre pakketilbud

Vi har samlet alle våre tilgjengelige pakker i sommer. Velg mellom rendyrket downhillpakke eller en kombinasjon av downhillsykling og stisykling.

Kanskje frister det å sykle i både Hafjell og Kvitfjell? Det fikser vi!
 

Pakketilbud

Hvilken overnatting passer deg?

Ønsker du å bo tett på aktivitetene og med gåavstand til sentrum? Eller frister det kanskje mer å bo i en hytte oppe på fjellet i frisk fjelluft og med kort vei til stisykling og fjellvandring? Vi har overnatting som passer for deg, din familie eller vennegjengen.

Favn

FAVN

Bo tett på alle Hafjells opplevelser - midt i fjellet i premium leiligheter. 

Her får du ski inn og ut hele vinteren, direkte tilgang til barneområder, klatrepark, lekeplasser , restauranter, ski- & sykkelutleie. På sommeren kan man trille rett ut på sti, i pumptrack eller sykkelpark.

Book oss her

Hytte på fjellet

Hytte på fjellet

Bo romslig med plass til hele storfamilien, med lyng og vinter rett utenfor hyttedøra.

Vi har et bredt utvalg av flotte hytter i fjellet. Enten du vil skli ut i alpinbakkene, langrennssporet eller ut på sti med el-sykkel. Vi har både små og store hytter, tilrettelagt for opplevelser i fjellet. 

Book oss her

Hytte nær sentrum

Hytte nær sentrum

Bo rimeligere og tettere på alt regionen har å by på i sentrum.

Vi har flere hytter og leiligheter som ligger i bunnområdet av Hafjell og kun fem minutter fra alt regionen har å by på av familieparker, spisesteder, butikker og nærhet til Lillehammer by. Praktisk og enkelt!

Book oss her 

Bli kjent med våre områder
 

DALOMRÅDET

Hytter og leiligheter som er ypperlig for barnefamilier og vennegjenger. Ski inn og ut på vinter, og kort vei til Hunderfossen på sommer. Gåavstand til matbutikker og sentrum. Nærhet til Velkomstsenteret i Hafjell med billettkontor, ski- og sykkelutleie, skiskole og restauranter.

MIDTOMRÅDET

Overnatting i nærheten av bakken. Ski inn og ut på vinter med fantastisk utsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen, både sommer og vinter. På midtområdet har du nærhet til Mosetertoppen med Skavlen restaurant, Favn og Hafjell 360.

TOPPOMRÅDET

Det beste med blanding fra alpint og langrenn, downhillsykling og stisykling. Overnatting i naturskjønne omgivelser på toppen av Hafjell. Ski og sykkel inn og ut til alpinbakken eller det store nettet med langrennløyper og stier.

Noe du lurer på, eller trenger hjelp til?

Tlf: +(47) 61 24 90 00
E-post: [email protected]

Hafjell Kvitfjell Booking er medlem av Reisegarantifondet. Les mer om hva det innebærer.