Overnatting i Hafjell

Opplev den perfekte fjellferien med komfortabel overnatting i Hafjell. Våre moderne hytter og leiligheter gir deg muligheten til å utforske opplevelser i Lillehammer-regionen. Bestill din drømmeovernatting i Hafjell nå og nyt fjellene på sitt beste!

 

Søk og se våre hytter og leiligheter:

Favn

Pakketilbud

Vi har samlet alle våre tilgjengelige pakker for kommende vinter. Hos oss kan du bo enten i dalområdet nært sentrum, premium midt i bakken på Favn eller på hytter nord eller sør i destinasjonen. Alle muligheter finnes!
 

Pakketilbud

Hytte

Hvilken overnatting passer deg?

Ønsker du å bo tett på aktivitetene med gåavstand til sentrum? Eller frister det kanskje mest å bo i en hytte på fjellet? Vi har overnatting som passer for deg, din familie eller vennegjengen.

Se alle våre hytter og leiligheter

Favn

Bo tett på alle Hafjells opplevelser - midt i fjellet i premium leiligheter. 

Her får du ski inn og ut hele vinteren, direkte tilgang til barneområder, klatrepark, lekeplasser , restauranter, ski- & sykkelutleie. På sommeren kan man trille rett ut på sti, i pumptrack eller sykkelpark.

Finn ut mer om Favn


Leie hytte på fjellet

Bo romslig med plass til hele storfamilien, med lyng og vinter rett utenfor hyttedøra.

Vi har et bredt utvalg av flotte hytter i fjellet. Enten du vil skli ut i alpinbakkene, langrennssporet eller ut på sti med el-sykkel. Vi har både små og store hytter, tilrettelagt for opplevelser i fjellet. 

Se våre hytter


Leie hytte nær sentrum

Bo rimeligere og tettere på alt regionen har å by på i sentrum.

Vi har flere hytter og leiligheter som ligger i bunnområdet av Hafjell og kun fem minutter fra alt regionen har å by på av familieparker, spisesteder, butikker og nærhet til Lillehammer by. Praktisk og enkelt!

Se hytter og leiligheter i bunnområdet 

Kvitfjell Alpinanlegg. Foto: Vegard Breie.

Kvitfjell - skientusiastens paradis

Sjekk også ut våre overnattingsmuligheter i Kvitfjell. Her finner du tre fjellsider med et bredt utvalg av løyper i alle variasjoner - for store og små. Masse utsøkte serveringssteder og et stort utvalg av utleieenheter, både hytter og leiligheter. Dessuten har vi vårt helt eget spa- og fjellhotell, Gudbrandsgard Hotell, som ligger så midt i bakken som det er mulig å bo.

Sjekk ut Kvitfjell

Noe du lurer på, eller trenger hjelp til?

Tlf: +(47) 61 24 90 00
E-post: [email protected]

Hafjell Kvitfjell Booking er medlem av Reisegarantifondet. Les mer om hva det innebærer. 

 

Selected filters: