Slideshow

Overnatting i snøsikre Hafjell

Med overnatting i Hafjell får du hytter og leiligheter rett ved skibakken, perfekt for din skiferie! Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for å kunne slappe av etter lange dager i bakken.  

alpingrenda 2D.jpg  Hafjell fjellandsby 245.jpg  storslåvegen 58.jpg

BESTILL OVERNATTING HER

Eller kontakt HafjellKvitfjell Booking for mer informasjon: 

Tlf: +(47) 61 24 90 00
Mail: [email protected]


BELIGGENHET

Hafjell_fjellandsby_7_ute_0.jpg  seterhøytunet  16.jpg  Gaiastova_ute_18feb2014.jpg

Velg mellom hytter og leiligheter i hele fjellet, fra topp til bunn ettersom hva behovet er. 

Dalområdet har hytter og leiligheter som er ypperlig for barnefamilier og vennegjenger. Her får man ski inn og ski ut samt gåavstand til matbutikker og Øyer sentrum på mange av enhetene. Nærhet til Skitorget i Hafjell med billettkontor, skiutleie, skiskole og restaurant. 

Midtområdet byr på flere overnattingsmuligheter i nærheten av bakken. Ski inn og ski ut kombinert med fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. På midtområdet har du nærhet til Mosetertoppen med Skavlen restaurant, Stolheis 2 og det som kan kalles samlingspunktet i bakken.  

Toppområdet gir deg det beste med blanding fra alpint og langrenn. Overnatting i naturskjønne omgivelser enten en vil i nærheten av Gaiastova, ski inn eller ski ut til alpinbakken eller det store nettet med langrennløyper. 

Besøk Hafjell også på sommeren, med aktiviteter for store og små i umiddelbar nærhet. Les mer.

  • HafjellKvitfjell Booking er medlem av Reisegarantifondet. Les mer om hva det innebærer. 

Kjøp heiskort
Bestill skiutleie
Bestill skiskole
Sykkelutleie
Heiskort