Bestill overnatting:

Overnatting i Hafjell

- Bo i hjertet av Lillehammer og Gudbrandsdalen -

Hafjell ligger kun 5 minutter fra Hunderfossen Eventyrpark og 20 minutter fra Lillehammer. Her finnes et rikt utvalg av hytter og leiligheter for din reise. Midt i hjertet av opplevelser med kort vei til blant annet Hunderfossen, Lilleputthammer, Maihaugen og Lillehammer sentrum. Velkommen til et avslappende opphold i Hafjell.

Sommerpakker

Isas sommerpakker

Velkommen til en fantastisk sommerferie i Hafjell og Hunderfossen.

Se våre familiepakker

 Velg mellom hytter og leiligheter, fra topp til bunn i Hafjell.

  • Dalområdet har hytter og leiligheter ypperlig for barnefamilier og vennegjenger. Her kan du sykkel inn/ut til Hafjell Bike Park på mange av enhetene, har du overnatting nær familiefavorittene Hunderfossen Eventyrpark eller Lilleputthammer. Det går også busser til Lillehammer, eller du kan leie en el-sykkel av oss.

  • Midtområdet byr på flere enheter med fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. Her får du nærhet til turmuligheter til fots og på sykkel enten en vil inn i anlegget for Downhillsykling eller lenger opp i fjellet. Unn dere en velfortjent kanelbolle hos Skavlen Restaurant på Mosetertoppen eller en bedre middag på Favn Restaurant

  • Toppområdet kan by på overnatting som ligger naturskjønt til på Hafjelltoppen med unike stimuligheter, ta bena fatt eller prøv stisykling innover høyfjellet eller nedover i Hafjell Bike Park.  

Se alle våre hytter og leiligheter

 Kort vei til aktiviteter og opplevelser.

Med hytte i Hafjell bor du midt i en av Europas beste sykkelparker, Hafjell Bike Park. Downhillsykling er en spennende aktivitet, som passer for alle. Turmulighetene til fots eller stisykkel er også mange. Etter en aktiv dag kan en ta gondolen opp til Mosetertoppen og unne seg en førsteklasses lunsj på Skavlan restaurant eller Favn restaurant mens man nyter utsikten. 

Området rundt Hafjell har også mye å by på. For barnefamiliene er det kort avstand til flere familieparker der Hunderfossen Eventyrpark er den mest kjente. En 15 minutters kjøretur tar deg til Lillehammer hvor du kan oppleve gågatas yrende folkeliv, museer som Maihaugen og den kjente hoppbakken, Lysgårdsbakken. 

Bestill overnatting

Youtube video image

 Kontakt Hafjell Kvitfjell Booking: