Sykkelutleie

Lei sykkel og fullt beskyttelsesutstyr i Hafjell Bike Shop!

Sykkelutleie

LEI SYKKEL I HAFJELL SYKKELUTLEIE!

Downhillsykkel? Stisykkel? El-sykkel? Uansett hva du trenger, har vi Scott-sykler av høy kvalitet for store og små, klare for flotte sykkelopplevelser.

Her bestiller du sykkel til deg selv og hele reisefølget. Aldersgrense for Downhillsykling er 8 år, er barnet under 8 år men har egen sykkel er det opp til foresatte å vurdere ferdighet og løype. Hjelm og beskyttelsesutstyr er inkludert i alle bestillinger.

Alle som skal leie sykkel hos oss må forhåndsbestille online. Gjester som ankommer uten reservasjon blir bedt om å legge inn en bestilling på sin egen telefon før de kommer til kassen. Finner du ikke riktig størrelse eller sykkeltype den dagen du ønsker å booke, er vi dessverre fullbooket den aktuelle dagen. For å gjøre det enkelt å bestille riktig størrelse har vi skrevet hvilken personlengde sykkelen passer for. Dette er merket foran hver sykkelmodell 

Sykler kan hentes ut i vår sykkelutleie fra kl 09.30, og leveres igjen innen kl 16.30 på innleveringsdagen. Dette gjelder også fredager med langåpent. 

ER du en del av en større gruppe som vil besøke oss? Sjekk ut våre grupperabatter 

Ta kontakt på [email protected] for øvrige spørsmål, instruktør- eller gruppebestillinger. Les våre betingelser for sykkelutleie her.

Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting: