Malmtjern badeplass

Take a bath in Hafjell

In Hafjell and Øyerfjellet there are many opportunities to take a chilled bath, we have listed some of our favorites. 

Kriksvika badeplass

Kriksvika at Reinsvatnet

Kriksvika is a small part of the big lake "Reinsvatnet" and is located along the road "Pellevegen" approximately  5,5 km from Pellestova. Start from Pellestova and follow the road against left towards "Reinsfjell". At the foot of Reinsfjell the road will split, and here you turn right towards Nordseter. Follow Pellevegen til you reach a gravel road at right.  

Kriksvika is a nicely arranged area which is child friendly with shallow water, bbq grills, benches and tables, toilet and shelter. A nice place to take you family for a bath. 
 

See map of Kriksvika

Malmtjern badeplass

Malmtjønn

Malmtjønn er et koselig vann kun 1,4 km unna Pellestova og er et perfekt turmål for barnefamilier. Det tar cirka 20 minutt gange i normalt tempo.

Turen ned til vannet går på fin sti og nede ved gapahuken ved Malmtjønn har Pellestova kanoer for leie, ta kontakt med resepsjonen for betaling av kano. Malmtjønn er et lite vann, men en gåtur hit og en padletur er supert for en liten utflukt.
 

Se Malmtjønn på kartet

Kulpen i Åa-elva

Kulpen

Kulpen ligger Åa-elva. Den som renner nedover og ut i Lågen. Dette er en liten kulp som de lokale forguder rett nedenfor Skibua og Øyer Ungdomsskole.

Den ligger under brua. Her er det kaldt og friskt hele året!

 

Se Kulpen på kart

Nermo badeplass

Badebasseng på Nermo

Oppvarmet utendørs svømmebasseng på Nermo Hotell som holder åpent hver dag så lenge været tillater det. Kl. 11:00-21:00.

Bassenget er 4×10 meter og 1,5 meter dypt. Det holder alltid mellom 27-29 grader og passer like godt for barn som for voksne. Inne i bassengområdet er det behagelige solstoler i tillegg til en stor lounge rett utenfor. Boende gjester på Nermo bader selvfølgelig gratis. Ikke boende gjester kr 50,- pr person. Alle må registrere seg i resepsjonen før de bruker bassenget.
 

Les mer

Mageli

Badebasseng på Mageli Camping

Alle er hjertelig velkomne til en hyggelig dag ved bassenget, om du bor på plassen eller ikke. Her finner du Stort basseng for barn og voksne (dybde 1,25 meter) og et fint lekebasseng for de aller minste. Solsenger og kiosk. Det er også fine lekeområder for barn.

Symbolsk pris for inngang.

Les mer om Mageli Camping

Hunderfossen badeland

Badeland på Hunderfossen

Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, stort nytt vannlekområde med 33 morsomme vannleker, stort basseng med jet-strøm, utedusjer, 120 solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, eget kaffehus rett ved, og og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Må kjøpe inngansbillett til Hunderfossen Eventyrpark.

Les mer om Badeland på Hunderfossen

Ilsetra Hotell, Hafjell.

Ilsetra Hotell

På toppen av Hafjell og på Ilsetra finner dere et magisk utendørsbasseng med 28 varmegrader. Bassenget ligger rett utenfor hotellet med hele fjellet som utsikt.  I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue.

Bassenget er åpent kl. 17:00-18:00 hver dag.

Les mer om hotellet

Jorekstad

Jorekstad Fritidsbad

Gøy å bade for hele familien! Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper.

Les mer om Jorekstad Fritidsbad