Badeplasser i Hafjell

Badeplasser i Hafjell

I Hafjell og på Øyerfjellet er det mange muligheter for å ta seg en dupp, vi har listet opp noen favoritter.

Kriksvika badeplass

Kriksvika ved Reinsvatnet

Kriksvika er en del av Reinsvatnet og ligger langs Pellevegen  ca. 5,5 km unna Pellestova. Start fra Pellestova og følg veien mot venstre i retning Reinsfjell. Ved foten av Reinsfjell deler veien seg og her tar du til høyre i retning Nordseter. Følg Pellevegen til du får en grusvei på høyre hånd.  

I Kriksvika er det et fint tilrettelagt område med barnevennlig, langgrunn badeplass samt grill, bord og benker, toalett og gapahuk. Et hyggelig turmål for hele familien.
 

Se Kriksvika på kart

Malmtjern badeplass

Malmtjønn

Malmtjønn er et koselig vann kun 1,4 km unna Pellestova og er et perfekt turmål for barnefamilier. Det tar cirka 20 minutt gange i normalt tempo.

Turen ned til vannet går på fin sti og nede ved gapahuken ved Malmtjønn har Pellestova kanoer for leie, ta kontakt med resepsjonen for betaling av kano. Malmtjønn er et lite vann, men en gåtur hit og en padletur er supert for en liten utflukt.
 

Se Malmtjønn på kartet

Kulpen i Åa-elva

Kulpen

Kulpen ligger Åa-elva. Den som renner nedover og ut i Lågen. Dette er en liten kulp som de lokale forguder rett nedenfor Skibua og Øyer Ungdomsskole.

Den ligger under brua. Her er det kaldt og friskt hele året!

 

Se Kulpen på kart

Nermo badeplass

Badebasseng på Nermo

Oppvarmet utendørs svømmebasseng på Nermo Hotell som holder åpent hver dag så lenge været tillater det. Kl. 11:00-21:00.

Bassenget er 4×10 meter og 1,5 meter dypt. Det holder alltid mellom 27-29 grader og passer like godt for barn som for voksne. Inne i bassengområdet er det behagelige solstoler i tillegg til en stor lounge rett utenfor. Boende gjester på Nermo bader selvfølgelig gratis. Ikke boende gjester kr 50,- pr person. Alle må registrere seg i resepsjonen før de bruker bassenget.
 

Les mer