Badeplasser i Hafjell og Øyer

I Hafjell og rundt om i kommunen og omegn er det mange muligheter for å ta seg en dupp, vi har listet opp noen favoritter.

Kriksvika ved Reinsvatnet

Kriksvika er en del av Reinsvatnet og ligger langs Pellevegen  ca. 5,5 km unna Pellestova. Start fra Pellestova og følg veien mot venstre i retning Reinsfjell. Ved foten av Reinsfjell deler veien seg og her tar du til høyre i retning Nordseter. Følg Pellevegen til du får en grusvei på høyre hånd.  

I Kriksvika er det et fint tilrettelagt område med barnevennlig, langgrunn badeplass samt grill, bord og benker, toalett og gapahuk. Et hyggelig turmål for hele familien.
 

Se Kriksvika på kart

Malmtjønn

Malmtjønn er et koselig vann kun 1,4 km unna Pellestova og er et perfekt turmål for barnefamilier. Det tar cirka 20 minutt gange i normalt tempo.

Turen ned til vannet går på fin sti og nede ved gapahuken ved Malmtjønn har Pellestova kanoer for leie, ta kontakt med resepsjonen for betaling av kano. Malmtjønn er et lite vann, men en gåtur hit og en padletur er supert for en liten utflukt.
 

Se Malmtjønn på kartet

Kulpen

Kulpen ligger Åa-elva. Den som renner nedover og ut i Lågen. Dette er en liten kulp som de lokale forguder rett nedenfor Skibua og Øyer Ungdomsskole.

Den ligger under brua. Her er det kaldt og friskt hele året!

 

Se Kulpen på kart

Badebasseng på Nermo

Oppvarmet utendørs svømmebasseng på Nermo Hotell som holder åpent hver dag så lenge været tillater det. Kl. 11:00-21:00.

Bassenget er 4×10 meter og 1,5 meter dypt. Det holder alltid mellom 27-29 grader og passer like godt for barn som for voksne. Inne i bassengområdet er det behagelige solstoler i tillegg til en stor lounge rett utenfor. Boende gjester på Nermo bader selvfølgelig gratis. Ikke boende gjester kr 50,- pr person. Alle må registrere seg i resepsjonen før de bruker bassenget.
 

Les mer

Badebasseng på Mageli Camping

Alle er hjertelig velkomne til en hyggelig dag ved bassenget, om du bor på plassen eller ikke. Her finner du Stort basseng for barn og voksne (dybde 1,25 meter) og et fint lekebasseng for de aller minste. Solsenger og kiosk. Det er også fine lekeområder for barn.

Symbolsk pris for inngang.

Les mer om Mageli Camping

Badeland på Hunderfossen

Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, stort nytt vannlekområde med 33 morsomme vannleker, stort basseng med jet-strøm, utedusjer, 120 solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, eget kaffehus rett ved, og og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Må kjøpe inngansbillett til Hunderfossen Eventyrpark.

Les mer om Badeland på Hunderfossen

Ilsetra Hotell

På toppen av Hafjell og på Ilsetra finner dere et magisk utendørsbasseng med 28 varmegrader. Bassenget ligger rett utenfor hotellet med hele fjellet som utsikt.  I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue.

Bassenget er åpent kl. 17:00-18:00 hver dag.

Les mer om hotellet

Jorekstad Fritidsbad

Gøy å bade for hele familien! Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper.

Les mer om Jorekstad Fritidsbad