Sommer i Hafjell

Hafjell-området byr på mye mer enn snø og ski, det er også en av Norges råeste destinasjoner for sommeraktiviteter til hele familien. Sykling, familieparker, golf, padling og mye mer.


Hafjell Bike Park er størst i Norge for downhillsykling, og fjellområdene innenfor er perfekt for stisykling og tursykling med familien. 

I tillegg til sykling har området masse andre aktiviteter og familieparker klare for utforsking. 

Bestill overnatting

HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter til leie i nærheten av Hafjell Bike Park og kun 5 minutters kjøring unna Hunderfossen.


Våre familievennlige hytter og leiligheter i Hafjells dalstasjon er et populært valg hos småbarnsfamilier. Nærhet til gondolen som tar deg opp på fjellet med fantastiske sykkelmuligheter og kun 15 minutters gange til sentrum med butikker, spisesteder samt Lilleputthammer og Lekeland. Kjør til Hunderfossen Familiepark og Barnas Gård på 5 minutter.

Nært, trygt og familievennlig med utsikt mot Hunderfossen Familiepark!

FÅ 20 % PÅ BILLETTER TIL LILLEPUTTHAMMER VED BESTILLING I SOMMER!

Tlf. 07080/booking@hafjellkvitfjell.no

Hafjell Bike Park

Sykkelopplevelser for alle nivåer i en av Europas beste sykkelparker.


Hafjell er ledende i Norge på heisbasert sykling.

I Hafjell Bike Park er det 14 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 25 km. For de som ikke har downhill sykkel selv, står det 120 utleiesykler med fullt beskyttelsesutstyr klare for nye opplevelser.

Aktiviteten passer for alle som liker å kjøre på ski om vinteren og er en fin familieaktivitet.

Mer info her:

Hafjell Bike Shop

Lyst til å sykle, men mangler utstyret? Kjøp eller lei utstyr hos Hafjell Bike Shop.


Hafjell Bike Shop er startpunktet for all aktivitet ho oss på sommeren. Her kan du leie alt utstyr enten du ønsker å sykle downhill med fullt utstyr eller ta en rolig sykkeltur på fjellet. Heiskort og annet sykkelutstyr selges også i Hafjell Bike Shop.

Her selges også gondolbilletter om du bare ønsker en tur opp på fjellet for å går tur eller bare nyte en kaffe på Skavlen.

Klikk her for å leie sykkel online:

Løypekart

Se løypebeskrivelser og løypekart for Hafjell Bike Park.


Hafjell ledende i Norge på downhillsykling. Sjekk løypekartet for å bli bedre kjent med Hafjells 14 ulike utforløyper med vanskelighetsgrad fra grønn til svart.

Sommergondolen

586 høydemeter på 10 minutter.


Gondolen bringer deg lett og komfortabelt fra opp på fjellet. Her kan man virkelig nyte utsikten over Gudbrandsdalen, enten fra utsiktspunktet ved avstigningen eller fra Skavlen restaurant mens man nyter en bedre lunsj.

Det er godt turterreng fra Mosetertoppen (gondolavstigningen) enten du skal gå til fots eller sykle. Gondolen har plass til standard rullestol og barnevogn. 

Sommeraktiviteter i Hafjell

Det er ikke bare på vinteren det er gøy i Hafjell.


Hafjell byr på mange ulike sommeraktiviteter, enten du ønsker å sykle utfor, vandre i fjellet eller kanskje slå et par slag med golf?

Sjekk ut hva man kan gjøre på sommeren i Hafjell.

Hunderfossen Familiepark

En kort tur unna Hafjell Alpinsenter finner du Hunderfossen Familiepark som er en eventyrpark for alle aldre.


I Hunderfossen Familiepark finner du mange forskjellige attraksjoner, alt fra eventyrslottet Soria Moria, Trollsalen, Il Tempo Extra Gigante berg- og dalbane, go-kart bane og traktorkjøring.

En perfekt sommeraktivitet for hele familien!

Sommeraktiviteter i Lillehammerregionen

Lillehammerregionen er det perfekte reisemål både sommer og vinter.


I Lillehammerregionen er det masse å finne på i sommerhalvåret. Ønsker du å sykle en dag, men dra på Hunderfossen Familiepark en annen dag? Kanskje kona og jentene vil shoppe i Lillehammer, mens far og sønn tester downhill i Hafjell?

Se sommerbrosjyre om aktiviterer i Lillehammerregionen.

Søkeresultater: