Sommer i Hafjell

Hafjell er Norges råeste destinasjon på aktiviteter og mange av de starter med en gondoltur fra bunnstasjonen. Vi anbefaler deg å teste Hafjell Bike Park!


586 høydemeter på 10 minutter

Gondolen bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Du kan virkelig nyte utsikten over Gudbrandsdalen fra fugleperspektiv. Det er godt turterreng fra Mosetertoppen (gondolavstigningen) enten du skal gå til fots eller sykle. Gondolen har plass til std. rullestol og barnevogn. Mer om Gondolen

Klatresti og skattejakt
På Mosetertoppen er det egen skattejakt for barna. Dette sammen med klatrestien og lekeapperatene gjør Mosetertoppen til en fin opplevelse for hele familien.

Fra Mosetertoppen er det også turstier som passer store og små, enten de går på egne bein eller sitter i barnevogn.

Sykling i skog og fjell
Fra Mosetertoppen går det tre merkede rundturer samt sykkelstien som tar deg til Lillehammer. I tillegg er Mosetertoppen et fantastisk utgangspunkt for å komme inn på det flotte vei og stinettet i Øyerfjellet.

Hafjell Bike Park

Sykkelopplevelser for alle nivåer i kanskje Europas beste sykkelpark. Det er 14 downhilløyper fra nybegynner til ekspert, eget sykkeltreningssenter og sykkelutleie

Hafjell er ledende i Norge på heisbasert sykling. I Bike Parken er det 14 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 25 km.  For de som ikke har downhill sykkel selv, står det 65 utleiesykler med fullt beskyttelses utstyr klare for nye opplevelser. Aktiviteten passer for alle som liker å kjøre på ski om vinteren og er en fin familie aktivitet.

Hunderfossen Familiepark

En kort tur unna Hafjell Alpinsenter finner du Hunderfossen Familiepark som er en eventyrpark for alle aldre.

I Hunderfossen Familiepark finner du mange forskjellige attraksjoner, alt fra Eventyrslott, Trollsal, Il Tempo Gigante berg og dalbane, go-kart bane og traktorkjøring.

Søkeresultater: