NESTINGSÆTRA 1

Nestingsetra 1 befinner seg i et nybygd hyttefelt i området Hafjell Sør med fantastisk utsikt. For de alpininteresserte har hytta ski inn/ski ut via skivei. Du har også tilgang på flotte langrenns muligheter rett utenfor. Med små barn kan det være lurt å starte langrennsturen med en kort kjøretur opp til Gaiastova, Ilsetra og Pellestova. Ved Gaiastova, finnes blant annet restauranter, afterski, skiutleie, sportsbutikk og matbutikk. På sommeren har hytten god beliggenhet nær aktiviteter som Downhill sykling, Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer og Lekeland. Flotte turmuligheter i fjellet!

Delikat hytte, lun og trivelig med topp beliggenhet i Hafjell Sør. Hytta har 4 soverom, 10 sengeplasser og 2 bad.. Ski inn/ut og nydelig utsikt over Gudbrandsdalen og Fakkelmannen fra OL ´94. Supre forhold for både alpint og langrenn.

Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin og microbølgeovn. Spisestue for felles, trivelige måltid.

I stuen finnes en sittegruppe, sofa, Tv og peis for koselige, sosiale kvelder. Hytta har også egen TV-stue i første etasje.


4 Soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (180cm x 200cm)
Soverom 2: Dobbeltseng (180cm x 200cm)
Soverom 3: Familiekøye (75cm + 150cm x 200cm)
Soverom 4: Familiekøye (75cm + 150cm x 200cm)
Alle dyner er 220cm.


1 Bad:
Bad 1: Toalett og dusj
Bad 2: Toalett og dusj

Øvrig informasjon:
WiFi
211kvm.
Flotte verandaer både mot sør og vest.
Ski inn/ut.
Skibod
Vaskemaskin og tørketrommel.
Kjæledyr er ikke tillatt.

no

Om

  • Adresse Nestingsætra 1