Skiline & Skimovie

Hold oversikt over antall skidager og høydemeter med Skiline.
Du kan også få video av deg selv når du kjører i BMW Skimovie-bakken.

skiline

Skiline & Skimovie i Hafjell

I Hafjell kan du holde oversikt over antall skidager og høydemeter med Skiline, og ikke minst få video av deg selv når du kjører i BMW Skimovie-bakken. Klarer du flere høydemetre enn vennene dine? Konkurrere med venner og familie om høydemetre, kilometre, antall heisturer eller bare få loggført dine egne "runs".

Åpning av Skimovie-bakken er planlagt til 25.november. 

Skiline for alle

Vi lagrer upersonlig statistikk for alle som har vært på ski/brett i Hafjell og denne kan du se for ditt heiskort ved å legge inn Keycard-nummeret her.

Dette er gratis, og ingen påmelding til nyhetsbrev eller liknende. Skriv inn heiskortnummer og du får din statistikk. Raskt, enkelt og gratis. Registrer deg nedenfor nå!

SKILINE

Vi jobber med å få registreringsskjemaet til å fungere på de nye Axess-kortene. Imellomtiden kan du registrere ditt heiskort her.

 

Topp 100 høydemeter i Hafjell

Nedenfor finner du en toppliste med de 100 mest aktive skikjørerne i Hafjell denne sesongen.

 

Skimovie

Kjør Hafjell Skimovie-løypa på Gondoltoppen og få film av deg selv på ski. I tillegg får du selvfølgelig tiden din, hvor du kan konkurrere med de andre på topplisten. Kameraer filmer deg på vei nedover, på www.skiline.cc får du tilgang til filmen som du kan laste ned og/eller dele med venner.

Her ser du de nyeste filmene fra Hafjells BMW Skimovie bakke på Gondoltoppen: