Skiline & Skimovie

Hold oversikt over antall skidager og høydemeter med Skiline.
Du kan også få video av deg selv når du kjører i BMW Skimovie-bakken.

skiline

Skiline & Skimovie i Hafjell

I Hafjell kan du holde oversikt over antall skidager og høydemeter med Skiline, og ikke minst få video av deg selv når du kjører i BMW Skimovie-bakken. Klarer du flere høydemetre enn vennene dine? Konkurrere med venner og familie om høydemetre, kilometre, antall heisturer eller bare få loggført dine egne "runs".

Åpning av Skimovie-bakken er planlagt til 25.november. 

Skiline for alle

Vi lagrer upersonlig statistikk for alle som har vært på ski/brett i Hafjell og denne kan du se for ditt heiskort ved å legge inn Keycard-nummeret her.

Dette er gratis, og ingen påmelding til nyhetsbrev eller liknende. Skriv inn heiskortnummer og du får din statistikk. Raskt, enkelt og gratis. Registrer deg nedenfor nå!

SKILINE

Vi jobber med å få registreringsskjemaet til å fungere på de nye Axess-kortene. Imellomtiden kan du registrere ditt heiskort her.

 

Topp 100 høydemeter i Hafjell

Nedenfor finner du en toppliste med de 100 mest aktive skikjørerne i Hafjell denne sesongen.

 

Skimovie

Kjør Hafjell Skimovie-løypa på Gondoltoppen og få film av deg selv på ski. I tillegg får du selvfølgelig tiden din, hvor du kan konkurrere med de andre på topplisten. Kameraer filmer deg på vei nedover, på www.skiline.cc får du tilgang til filmen som du kan laste ned og/eller dele med venner.

Her ser du de nyeste filmene fra Hafjells BMW Skimovie bakke på Gondoltoppen:

 

BMW xDrive Cup

Opplev uforglemmelige øyeblikk i bakken.
Ikke bare kan du tilbringe din tid i bakkene i utvalgte BMW partner skianlegg med BMW xDrive Cup høydepunkter, men du kan gjennoppleve den gjennom bilder og videoer. På den måten kan du se dine personlige prestasjoner og ulike øyeblikk fra bakken. 

Der fornøyelse er i førersete: din BMW xDrive Skimovie
Se ut som er World Cup stjerne: vi filmer ditt "run" i BMW xDrive Cup Skimovie bakken fra start til slutt. Etterpå kan du laste ned din personlige Skimovie samt se dine tider på hjemmesiden. Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt heiskort på starten, vente på klarsignal og du er klar for å nyte- først i bakken også gjennom din video. 

Tid for personlig rekord: Ditt BMW xDrive Speed Photo
Hva kan du forvente når du kommer til BMW xDrive Speed Photo porten, registrerer ditt heiskort og starter på klarsignalet? Et bilde av deg i selv hvor du står klar på startstreken i "racing position". Dette er et kult minne å ha. 

Minner som huskes: BMW xDrive fotopunkt
Se for deg et bilde av en dag ute i bakken, med deg midt i det. BMW fotopunktet er den fotoboksen man faktisk ønsker å bli tatt av, spesielt siden bildet ikke koster deg mer enn et smil. Alt du trenger å gjøre er å holde heiskortet ditt foran sensoren og smile til kamera. Du kan få tilgang og laste ned din opplevelse i bakken når du vil på bmw-mountains.com etter du har registrert deg.

BMW xDrive Cup- Vinterkonkurransen
BMW xDrive Cup sesongen 2017/2018 starter 1.desember 2017. Med deg på startlinjen vil du ha utvalgte skianlegg, masse forskjellige kule priser og masse moro i løypene. Kom i gang hos oss og samle poeng, ved å kjøpe heiskort, ta del i Skimovie slalom "run" eller bli med på kveldskjøring. For mer informasjon om poengene og BMW xDrive Cup, se bmw-mountains.com.

BMW xDrive Cup- Premiene
BMW xDrive Cupen er unik- og gir deg sjansen til å vinne 3 ganger. Alle deltakere som har nådd minst nivå 4 innen 30.03.2018 vil automatisk bli med i trekningen av en splitter ny BMW-X1. Hver måned vil det være trekning på hvert nivå hvor vinnerne vil motta kvalitetspremier fra K2. Den som samler mest poeng til sammen mellom 01.12.2017 og 30.04.2018 vil vinne den perfekte weekend med en BMW pakke, heiskort og overnatting på et av skianleggene som samarbeider med BMW. En uforglemmelig weekend venter på deg, sammen med uforglemmelige øyeblikk på BMW xDrive Cup 2017/2018.

Registrer deg nå på www.bmw-mountains.com, gjør deg klar og vinn premier.