hytte i hafjell

Eiendom

Det er til enhver tid stor byggeaktivitet i Hafjell, og nå kan hyttedrømmen bli din! Nedenfor finner du informasjon om eksisterende prosjekter i og rundt Hafjell.

Mosetertoppen

Mosetertoppen har tomtene for de som stiller de høyeste kravene til fritidsopplevelser. Det er et av Norges mest moderne og tilrettelagte hytteområde. Området grenser mot de store fjellområdene i Rondane sør, hvor man har helt fantastiske turmuligheter sommer som vinter. Mosetertoppen ligger høyt i terrenget og har nydelige sol- og utsiktsforhold. Gjennom hele tomteområdet går skitrassé med ski inn/ski ut til alpinbakken. Tomtene varierer i størrelse og pris.

Klikk her for mer informasjon

 

Ilseterlia Sør

Hafjelltoppen regnes som det mest attraktive området i Hafjell, og det er her- i umiddelbar nærhet til Ilsetra- at 24 nye leiligheter, Ilseterlia Sør, oppføres. Den vestvendte beliggenheten gir gode lys- og solforhold, og leilighetene får nydelig utsikt over fjellheimen, mot Gudbrandsdalen og videre vestover. Fra Ilseterlia Sør er det gangavstand til Gaiastova med restaurant, afterski, skiutleie og sportsforretning. Vinterstid er Hafjell kjent for å ha et av Norges beste alpinanlegg, og fra Ilseterlia Sør ligger langrennssporene klare rett utenfor døren.

 Ilseterlia hytter

Klikk her for mer informasjon

 

Hafjell Fjellandsby

De første hyttene ble oppført  i dette området i 2004. Siden den gang er feltet utbygd med ca  130 boenheter og framstår som enhetlig med god terrengtilpassing og med panoramautsikt over Gudbrandsdalslågen og fjellheimen i vest. Området består av noen utleieenheter, men hovedsakelig private fritidsboliger. Det er særdeles kort avstand til løypenett for alpint og langrenn. En av Hafjells beste nedfarter, Svegardsløypa, snor seg gjennom området og fører skiløperen rett til mellompåstigning av Gondolen. Fjellandsbyen er inndelt i 2 hovedsoner hvor øvre sone mellom Kjusbakken og Svegårdsløypa nå er under utbygging.

Beliggenhet og omkringliggende tilbud har gjort Hafjell Fjellandsby til et av landets mest attraktive områder for fritidsbygging.

Klikk her for mer informasjon