Favn

Favn Hafjell

- Det gode liv midt i skibakken

Ruvende på 800 meters høyde og med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på, ligger en helt unik og enestående fjellandsby.

Bestill overnatting på Favn

Scroll ned for å bli inspirert!

Favn

Tett på opplevelsene

Dette er stedet du bor dersom du ønsker å gå rett ut i bakken, skli rett inn i langrennssporet eller ta sykkelen fatt og rett ut i Hafjell Bike Park på sommerstid.

Favn

Aktiv ferie eller ta livet helt med ro

Her skal man kunne senke skuldrene, roe pulsen eller være aktiv – store og små, alene eller sammen, med eller uten bil. Livet skal være gøy på Favn i Hafjell.

Favn

Moderne arkitektur

Leilighetene er moderne utformet, med alt fra 2 til 5 soverom. Ett av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og unik romfølelse.

Favn - en fjellandsby ulikt noe annet

I hjertet av Hafjell – på Gondoltoppen – finner du den nye fjellandsbyen Favn. Tegnet av arkitekt Reiulf Ramstad med rot i tradisjonell nordisk byggetradisjon. 

Hafjell er kjent for sitt aktivitetstilbud, med alpinbakker i særklasse og endeløst med skiløyper innover i fjellene. I sommerhalvåret byr området på mange tur- og sykkelløyper og fantastiske naturopplevelser. I lokalmiljøet kan du delta på kulturelle arrangementer og ikke minst nyte fortreffelig kortreist mat.
 

Book ditt opphold på Favn

Favn

PAKKETILBUD

Favn Weekendpakke

Velkommen til en uforglemmelig skihelg i i Hafjell og våre aller nyeste leiligheter: FAVN.

Favn weekend

Favn ski- & sykkelutleie

Gjester som bor på Favn kan få forhåndsbestilt skiutstyr levert rett i skiskap tilhørende leilighetene. Skiutleien har en egen avdeling på Favn med en liten skishop.

Skiutleie på Favn


Sommerstid kan du leie downhill sykkel, stisykkel, både elektrisk og vanlig, samt barnesykler. Til pumptracken låner vi også ut barnesykler.

Lei sykkel på Favn

 

Restaurant Favn

Restauranthuset er tilrettelagt som et unikt samlingspunkt. Både på dagtid og kveldstid kan man nyte en smakfull lunsj med gode venner, eller spise en god middag på kveldstid.

Les mer!

Favn kafé

Rett ved siden av Restauranthuset ligger Favn Kafé. Her kan du sette deg ned for en kaffekopp, kakao til barna og dagens bakst. Et lite og hyggelig sted som er et populært tilskudd til hele området Favn.

Nyt en kaffe hos oss!

Favn treningsrom

I første etasje på Favn B ligger Favn treningsrom. Treningsrommet er spesialdesignet av Aksel Lund Svindal med treningsapparater fra American Barbell og Spirit, samt frivekter, kettlebells, tredemøller, matter o.l. Tilgang til treningsrommet er kun for våre gjester som bor på Favn eller i Favn Chalet og det er 16 års aldersgrense for å være der alene. Er du yngre må foresatt være med.

Favn møterom

I samme etasje som Favn treningsom i bygg B, har vi tilgjengelig et møterom med plass til 24 personer. Møterommet kan leies på halvdags- og heldagsbasis med servering. Kontakt Hafjell Kvitfjell Booking for bestilling, [email protected] eller +(47) 61 24 90 00.

 

Leilighetene

Leilighetstunet består av 58 fritidsleiligheter over fire etasjer med heisadkomst. Leilighetene er i hovedsak fra ca. 62-88 kvm med 2 til 5 soverom. Ett av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og unik romfølelse.

Flere av leilighetene vil få balkong hvor de fine dagene kan nytes, og andre leiligheter vil få ”sit-in-vinduer”, som er brede vinduskarmer hvor du kan sitte komfortabelt og nyte utsikten - nesten som å være ute. Noen av front-/toppleilighetene vil få hemsløsning med TV-stue og to ekstra soverom. Disse leilighetene blir på ca. 117 m2.

Les mer om leilighetene

Favn Chalèt

Favn Chalèt er en samling luksuriøse leiligheter på ca 80 kvm med meget høy standard. Leilighetene er i separate bygg i motsetning til  Favn leilighetstunet. De har også sine unike særpreg, da disse leies av forskjellige eiere. Leiligheten har 3-4 soverom og 2 bad. Godt utstyrt kjøkken, lun og koselig stue med utsikt mot Gondoltoppen. Skli rett inn i vintermagien med kort avstand til alt.

 

Les mer om Favn Chalèt

Fjellet rett utenfor døra

Med Favn som utgangspunkt er Øyerfjellet lett tilgjengelig. Her finner du fjellveier og stier som er som skapt for sykling, med slakt terreng og mange stoppesteder. Flere sætre som har åpent om sommeren med både dyr og åpen café. Ellers bugner det av idylliske badevann og fiskevann i fjellet.

Vinterstid finner du også løypenettet som Hafjell og Øyerfjellet har å by på praktisk talt rett utenfor døren. Det er totalt ca. 500 km med preparerte løyper for både klassisk og skøyting, og det er sammenhengene skispor helt til Rondane i nord og Birkebeinerløypa som går til Rena i sør.

Les mer om sommeraktiviteter i Hafjell

Familieområder

Hafjell er kjent for sine familieområder, parker og aktiviteter for de minste i familien. Totalt er det tre familieområder og tre terrengparker. At bakkene er en familiefavoritt er ikke uten grunn. Gondoltoppen bugner av morsomme aktiviteter for barna, enten det er barnebakken med egne båndheiser for de minste, Diamantjakt med maskoten vår ISA, eller du har større barn som vil kjøre bokser og rails i Backyard-parken vår.

Flere dager i uken gjennom vinteren skjer det masse spennende for barna på Gondoltoppen, enten det er Junior Skipatrulje, Isas diamantjakt, eller dere vil utfordre hverandre til Audi Ski Run? Vi har nemlig en helt rå portløpe med tidtaker som ligger på Gondoltoppen.

Ski inn og ut

Fra Favn har du alle muligheter innenfor rekkevidde. Du befinner deg midt i hjertet av alpinanlegget og bakkene, og fra her kan du fortsette videre til topps i vår 8-seters stolheis som tar deg til 1056 moh på Hafjelltoppen, eller videre ned til OL-løyper og familieområder i bunn. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april.

Totalt tilbyr Hafjell 50 km med alpinløyper og er i dag Norges 3. største skianlegg – og fortsatt i utvikling! Parkeringsplass medfølger alle leiligheter.