Favn

Favn Hafjell

- Det gode liv på Mosetertoppen

Ruvende på 800 meters høyde og med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på, ligger en helt unik og enestående fjellandsby.

Scroll ned for å bli inspirert!

Flowklypa i Hafjell

Tett på opplevelsene

Dette er stedet du bor dersom du ønsker å gå rett ut i bakken, skli rett inn i langrennssporet eller ta sykkelen fatt og rett ut i Hafjell Bike Park på sommerstid.

Biking at the mountain

Aktiv ferie eller ta livet helt med ro

Her skal man kunne senke skuldrene, roe pulsen eller være aktiv – store og små, alene eller sammen, med eller uten bil. Livet skal være gøy på Favn i Hafjell.

Pumptrack i Hafjell

Med barna i fokus

Rett utenfor ligger pumptracken, som passer like godt for de aller minste som de mer erfarne. I tillegg finner du lekeområde, turmuligheter og gondolen.

Favn

Moderne arkitektur

Leilighetene er moderne utformet, med alt fra 2 til 5 soverom. Ett av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og unik romfølelse.

Favn - en fjellby ulikt noe annet

I hjertet av Hafjell – ved gondolens toppstasjon Mosetertoppen – finner du den nye fjellandsbyen Favn Hafjell. Her har arkitekt Reiulf Ramstad tegnet en urban fjellandsby med rot i tradisjonell nordisk byggetradisjon. 

Hafjell er kjent for sitt aktivitetstilbud, med alpinbakker i særklasse og endeløst med skiløyper innover i fjellene. I sommerhalvåret byr området på mange tur- og sykkelløyper og fantastiske naturopplevelser. I lokalmiljøet kan du delta på kulturelle arrangementer og ikke minst nyte fortreffelig kortreist mat.
 

Book ditt opphold på Favn

 

Favn sykkelutleie

 

Favn sykkel- & skiutleie

Nyhet 2022: Nå kan du bestille utleie av sykkel på Favn. Her kan du leie downhill sykkel, stisykkel, både elektrisk og vanlig, samt barnesykler. Til pumptracken låner vi også ut gratis barnesykler.

Lei sykkel på Favn


Gjester som bor på Favn kan få forhåndsbestilt skiutstyr levert rett i skiskap tilhørende leilighetene. Skiutleien har en egen avdeling på Favn med en liten skishop. Her er det mulig å bytte eller oppgradere utstyr, og levere inn ski til prepp. .

Skiutleie på Favn

 

Restaurant Favn

 

Restaurant Favn

Restauranthuset er tilrettelagt som et unikt samlingspunkt. Både på dagtid og kveldstid kan man nyte en smakfull lunsj med gode venner, eller spise en god middag på kveldstid.

Restaurant Favn byr på smaker fra hele verden, laget med lokale råvarer. I Favnbar vil det være lunsjservering og afterski/afterbike med småretter, vin, cocktails og feelgood-stemning med god musikk. Favnrommet har plass til opptil 16 personer. Rommet kan brukes til stort og smått av eventer.

Se meny og bestill bord

 

Cafe Favn

 

Cafè Favn

Rett ved siden av Restauranthuset ligger Café Favn. Her kan du sette deg ned for en kaffekopp, kakao til barna og dagens bakst. Et lite og hyggelig sted som vil bli et populært tilskudd til hele Mosetertoppen.

Café Favn vil ha frokost- og lunsjservering. På menyen står søt bakst, panini, suppe og varm drikke. På ettermiddagen vil Café Favn ha småretter, øl, vin og enkle drinker.

Nyt en kaffe hos oss!

Se Café Favns meny

 

Fjellet rett utenfor døra

Med Favn som utgangspunkt er Øyerfjellet lett tilgjengelig. Her finner du fjellveier og stier som er som skapt for sykling, med slakt terreng og mange stoppesteder. Flere sætre som har åpent om sommeren med både dyr og åpen café. Ellers bugner det av idylliske badevann og fiskevann i fjellet.

Vinterstid finner du også løypenettet som Hafjell og Øyerfjellet har å by på praktisk talt rett utenfor døren. Det er totalt ca. 500 km med preparerte løyper for både klassisk og skøyting, og det er sammenhengene skispor helt til Rondane i nord og Birkebeinerløypa som går til Rena i sør.

Les mer om sommeraktiviteter i Hafjell

Leilighetene

Leilighetstunet består av 27 fritidsleiligheter over fire etasjer med heisadkomst. Leilighetene er i hovedsak fra ca. 62-88 kvm med 2 til 5 soverom. Ett av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og unik romfølelse.

Flere av leilighetene vil få balkong hvor de fine dagene kan nytes, og andre leiligheter vil få ”sit-in-vinduer”, som er brede vinduskarmer hvor du kan sitte komfortabelt og nyte utsikten - nesten som å være ute. Noen av front-/toppleilighetene vil få hemsløsning med TV-stue og to ekstra soverom. Disse leilighetene blir på ca. 117 m2.

Les mer om leilighetene

Barneområder

Hafjell er kjent for sine barneområder, parker og aktiviteter for de minste i familien. Totalt er det tre KIDS familieområder og tre terrengparker. At bakkene er en familiefavoritt er ikke uten grunn. Mosetertoppen bugner av morsomme aktiviteter for barna, enten det er barnebakken med egne båndheiser for de minste, Diamantjakt med maskoten vår ISA, eller du har større barn som vil kjøre bokser og rails i Backyard-parken vår.

Flere dager i uken gjennom vinteren skjer det masse spennende for barna på Mosetertoppen, enten det er Junior Skipatrule, Familiesafari, Ansiktsmaling med ISA eller dere vil utfordre hverandre til ski movie race? Vi har nemlig en helt rå portløpe med tidtaker som ligger på Mosetertoppen.

Ski inn og ut

Fra Mosetertoppen har du alle muligheter innen rekkevidde. Du befinner deg midt i hjertet av alpinanlegget og bakkene, og fra her kan du fortsette videre til topps i vår 8-seters stolheis som tar deg til 1056 moh på Hafjelltoppen, eller videre ned til OL-løyper og familieområder i bunn. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april.

Totalt tilbyr Hafjell 50 km med alpinløyper og er i dag Norges 3. største skianlegg – og fortsatt i utvikling! Parkeringsplass medfølger alle leiligheter.