FAVN CHALÈT

I hjertet av Hafjell - ved gondolens toppstasjon Mosetertoppen - finner du den nye fjellandsbyen Favn Hafjell. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet: ski- og sykkelutleie, restauranter, kafeer og aktiviteter for store og små. Alpinbakken er rett utenfor døren om vinteren med familievennlige løyper og egne båndheiser for de minste. Du får også tilgang på et endeløst løypenettverk for langrenn. I sommersesong er Favn det perfekte utgangspunkt for Down hill-sykling.

Med sol- og snørik beliggenhet, frisk luft og direkte nærhet til alle fjellheimens opplevelser og aktiviteter, stikker Favn Hafjell seg ut som en ettertraktet helårsdestinasjon. Her er alt du trenger for å leve det gode liv omkranset av vakker natur så langt øyet kan se, enten du søker hvilepuls og alenetid, aktiviteter med barna eller hygge med familie og venner.

Kort vei til populære attraksjoner som Hunderfossen Familiepark, lekeland, Lilleputthammer og Jorekstad Fritidsbad. Treningsrom, designet av Aksel Lund Svindal, i Favn Klyngetun tilgjengelig for alle våre gjester på Favn Chalèt.

Om

  • Adresse Pjeksen 54
    2636 Øyer