FAVN CHALÈT 25C

I hjertet av Hafjell - ved gondolens toppstasjon Mosetertoppen - finner du den nye fjellandsbyen Favn Hafjell. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet: ski- og sykkelutleie, restauranter, kafeer og aktiviteter for store og små. Alpinbakken er rett utenfor døren om vinteren med familievennlige løyper og egne båndheiser for de minste. Endeløse skiløyper fører innover fjellene. Om sommeren har du Hafjells nye pumptrack og downhillsykling i umiddelbar nærhet i tillegg til flotte turmuligheter både til fots og med sykkel.


Med sol- og snørik beliggenhet, frisk luft og direkte nærhet til alle fjellheimens opplevelser og aktiviteter, stikker Favn Hafjell seg ut som en ettertraktet helårsdestinasjon. Her er alt du trenger for å leve det gode liv omkranset av vakker natur så langt øyet kan se, enten du søker hvilepuls og alenetid, aktiviteter med barna eller hygge med familie og venner.

I vintersesong er alt tilrettelagt for flotte dager både på langrenn og alpint. Umiddelbar nærhet til løypenett og alpinbakke med ski in/out.

I sommersesong har Favn Chalet god beliggenhet nær aktiviteter som Downhill sykling, Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer og Lekeland. Det er også flotte turmuligheter med fjellet rett utenfor døra.

Favn Chalèt 25C er en leilighet på 127 kvm med meget høy standard. Leiligheten har 4 soverom, 8 sengeplasser og 2 bad. Godt utstyrt kjøkken med kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og Nespresso Vertuo kaffemaskin. Leiligheten har også vinskap. Spisestue for trivelige felles måltider med plass til 10 personer.
Lun og koselig stue med loungestoler, kunst, TV og peisovn. Favn Chalèts karakteristiske vinduer gir vakkert lys, flott utsikt og en unik romfølelse. Stor loftstue med 65´ TV og SONOS lydsystem. Hjemmekontor på hemsen med 32´ smartskjerm.


For gjester på Favn Chalet 25C er også treningsrommet designet av Aksel Lund Svindal i Favn Klyngetun tilgjengelig,

4 separate soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (160 x 200)
Soverom 2: Dobbeltseng (160 x 200)
Soverom 3: Dobbeltseng (160 x 200)
Soverom 4: 2 x Enkeltseng (80 x 200)


2 separate bad:
Bad 1: Toalett, Dusj.
Bad 2: Toalett, Dusj.

Øvrig informasjon:

WiFi.
Leiligheten har vaskemaskin og tørketrommel.
Ved må medbringes selv eller legges ved i bestillingen.

Terrasse med elektrisk grill, utemøbler og lammeskinn.
Opppredde senger er inkludert i prisen i vintersesongen.
Kjæledyr er ikke tillatt.

Oppbevaring av ski og utstyr i garasjen.
Akematter og snowracer tilgjengelig.
Her finnes også støveltørker.
Separat smørebod.

Mulighet for el-bilading hos Favn Apartments.
Innendørs parkering.Book dobbel Favn Chalèt:
Dersom du ønsker å booke en større enhet,
kan vi anbefale Favn Chalèt 25C + 25A
Disse ligger i samme hus, over/under hverandre.

no