FAVN CHALÈT 29C

I hjertet av Hafjell - ved gondolens toppstasjon Mosetertoppen - finner du den nye fjellandsbyen Favn Hafjell. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet: ski- og sykkelutleie, restauranter, kafeer og aktiviteter for store og små. Alpinbakken er rett utenfor døren om vinteren med familievennlige løyper og egne båndheiser for de minste. Endeløse skiløyper fører innover fjellene. Om sommeren har du Hafjells nye pumptrack og downhillsykling i umiddelbar nærhet i tillegg til flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Mosetertoppen er i vekst, vi gjør oppmerksom på at det er byggevirksomhet i området.

I hjertet av Hafjell - ved gondolens toppstasjon Mosetertoppen - vil du finne den nye fjellandsbyen Favn Hafjell.
Med sol- og snørik beliggenhet, frisk luft og direkte nærhet til alle fjellheimens opplevelser og aktiviteter, stikker Favn Hafjell seg ut som en ettertraktet helårsdestinasjon. Her er alt du trenger for å leve det gode liv omkranset av vakker natur så langt øyet kan se, enten du søker hvilepuls og alenetid, aktiviteter med barna eller hygge med familie og venner.

I vintersesong er alt tilrettelagt for flotte dager både på langrenn og alpint. Umiddelbar nærhet til løypenett og alpinbakke med ski in/out.
I sommersesong har Favn Chalet god beliggenhet nær aktiviteter som Downhill sykling, Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer og Lekeland. Det er også flotte turmuligheter med fjellet rett utenfor døra.
Favn Chalèt 29C er en luksuriøs leilighet på 128 kvm med meget høy standard. Leiligheten har 4 soverom, 10 sengeplasser og 2 bad. Godt utstyrt kjøkken med kjøleskap/frys, oppvaskmaskin og stekeovn. Spisestue for trivelige felles måltider.
Lun og koselig stue med sittegruppe og TV, peisovn og Favn Chalets karakteristiske vinduer, som gir vakkert lys, flott utsikt og en unik romfølelse.

4 separate soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (160 x 200)
Soverom 2: Dobbeltseng (160 x 200)
Soverom 3: Køyeseng + enkeltseng (90 x 200)
Soverom 4: Familiekøye (90/140 x 200)


2 separate bad:
Bad 1: Toalett, Dusj.
Bad 2: Toalett, Dusj.

Øvrig informasjon:
WiFi.
Leiligheten har vaskemaskin og tørketrommel.
Innendørs parkering.
Kjæledyr er ikke tillatt.
Opppredde senger er inkludert i prisen i vintersesongen.no