Hafjell Alpinsenter ligger så nærme E6 at du ser den fra heisen.

Fra E6 til fjellet

ØYER, Det er kanskje å overdrive og si at det ikke finnes et mer tilgjengelig alpinsenter i hele verden, men litt sant er det. 


Se for deg at du sitter i København og at du tenker du skulle ønske du enkelt, raskt og effektivt kunne kommet deg til fjells. Et sted der det laver ned med snø, et sted med over 50 km alpinbakker,  et sted med frisk fjelluft samtidig som du kan få kjøpt alt du trenger av enten taco, dopapir eller et par nye løpesko. 

Det er enkelt å komme seg til Hafjell Alpinsenter fra motorveien.

 

FIREFELTS MOTORVEI

Da er valget ganske enkelt. Til Hafjell Alpinsenter kan du kjøre fra døra di hjemme i Danmark og straka vegen med E6 helt til heiskøen. Fra Oslo er det firefeltsvei helt til Hamar, men denne i løpet av 2020 stå ferdig hele veien til Moelv. Det betyr at fra Oslo tar det 2 timer med bil til Hafjell Alpinsenter. I tillegg er det under planlegging en firefelts fra Moelv og hele veien til Øyer. Når denne står klar er enda usikkert, men om du er veldig interessert kan du lese mer om veiprosjektet og kommende prosjekter i denne linken

- Og skulle ikke det være enkelt nok, eller kanskje man ikke har bil, da tar du toget fra enten Sverige eller Norge. Toget tar deg til Lillehammer, og herfra har vi skibuss. Ganske enkelt, også grønt da, sier markedssjef Veslemøy Eineteig Wedum.

Hafjell Alpinsenter med motorvei og Gudbrandsdalen i bakgrunnen.