Sesongkort i Hafjell

Derfor bør du kjøpe sesongkort

Det er mange gode grunner til at du skal bli en del av Hafjells mest trofaste ambassadører: sesongkortholderne.

Her har vi listet opp noen gode grunner.

Scroll ned å bli inspirert!

Sesongkort i Hafjell

1. Null heiskortkø

Med sesongkort er du den absolutt mest effektive av alle ut i bakken. Du får mest ut av tiden og slipper heiskortkø.

Selv om det er enkelt og mange nå handler kortene sine digitalt, slipper man stå i pick-up bokser å vente på at moroa skal starte. Sesongkort gir deg full flex og frihet til å utnytte tiden på ski.

2. Egentid ♥️

Hva er bedre enn timer i bakken helt alene? Kanskje er du førstemann ut i løypa og får nyte morgenpreppen. Få med deg soloppgangen, kald nesetipp og syre i låra. Det er lite som er så oppfriskende som en skistart på dagen!

Med sesongkort kan man ta en time her og en time der. Summen av all tid på ski er at man blir enda bedre og kan drive med det man elsker aller mest: SKIKJØRING!

Sesongkort i Hafjell

3. 150 dager på ski - minst!

Årets sesong starter, hvis været spiller på lag, 26. november og varer til og med 16. april. Det betyr at man i alle fall kan regne med å få 150 dager på ski med sesongkort.

Nå som digitale møter og hyttekontor også er mer enn akseptert, er det nok en grunn til å ta kontoret til fjells og lunsjen på ski!

Sesongkort i Hafjell

4. Gode fordeler

Som sesongkortholder får du flere fordeler, både i og utenfor bakken. Ikke bare er du garantert plassen, det er også gode rabatter for de med sesongkort.

Gode rabatter i sportsbutikkene i både Hafjell og Kvitfjell, gratis kaffe på utvalgte restauranter i anlegget, gratis inngang på skisesongens begivenhet, World Cup i Kvitfjell, og mye mer.
 

Les mer om fordelene

Sesongkort i Hafjell

6. Litt mye på en gang - delbetal sesongkortet

Hos oss har vi delbetalingssløsning med NetsEasy. Det betyr at dersom man synes regningen er litt stor, kan man dele opp betalingen i omtrent så mange omganger man vil.

Den rimeligste er å dele regningen i to, mot et gebyr på 29 kroner, og slik sett fordeler man utgiftene litt mer enn å få de i en stor bolk. 

Kvitfjell Alpinanlegg.

7. To av norges råeste skianlegg!

Kjøper du sesongkort i Hafjell får du også med Kvitfjell på kjøpet!

Det betyr at du på ett sesongkort får fire fjellsider med rå skikjøring på kjøpet. Olympisk kvalitet over hele skifjøla og over 80 kilometer med nypreparerte alpinbakker!

Bli kjent med Kvitfjell!

Kjøp sesongkort med tidligrabatt

Fikk du kanskje lyst til å ha sesongkort i vinter? Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut våre ulike sesongkort for å finne det som passer deg og din livssituasjon.