HAFJELL ALPIN LODGE 304

Hafjell Alpin Lodge har en sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til alpinbakken. Flott utsikt utover Gudbrandsdalen med meget gode solforhold. Ønsker man tilgang på Øyerfjellets langrennsløyper tar man bare gondolen opp. Det er ca 2 min kjøretur med bil til Øyer sentrum med matbutikker og restauranter. Skitorget i Hafjell ligger ca 200 meter nedenfor hvor man finner sportsforretning, matservering, afterski, skiutleie m.m.

Hafjell er også et populært område sommerstid. Da kan utfordre seg selv i Hafjell Bike park, stisykling og turgåing på Øyerfjellet. Rett nord for alpinsenteret finner du Hafjell golfbane, en flott 9-hulls park- og skogsbane.
I umiddelbar nærhet finner man også Lilleputthammer familiepark som har landets største innendørs lekeland, samt en rekke, populære aktiviteter for store og små. Hunderfossen Familiepark som er en av Norges mest populære turistattraksjoner er også en liten svipptur unna. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Hafjell Alpin Lodge 304 er en flott leilighet med hems, 3 soverom og 7 sengeplasser.
Leiligheten har et velutstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, micro og kaffetrakter. Spisestue for trivelige, felles måltider. Stuen har en stor sofa, peisovn og 65´ TV.

1 bad:
Bad 1: Toalett og dusj.
Separat toalett.

3 soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (180cm x 200cm)
Soverom 2: Dobbeltseng (150cm x 200cm)
Soverom 3: Familiekøye (90cm/120cm x 200cm)
Hems: Her finnes 5 madrasser for ekstra sengeplass.

Øvrig informasjon:
WiFi.
Balkong med utemøbler.
Innendørs parkering.
Kjæledyr er ikke tillatt.

no