Article

Hafjellparken

Er du nybegynner, lett øvet, øvet eller ekspert? Hafjell har parken for alle nivåer.

I Hafjell kan du velge park tillpasset ditt nivå. Fra små plastikkhopp i KIDS Mosetertoppen, til større og mer utfordrende hopp i Main Park.

Hafjellparken: Main Park

Main Park - vår hovedpark med linjer for øvet og ekspert

Mainpark for øvet og ekspert med blå, rød og svart linje.

Blå linje - mindre railer og enkle hopp/buer for den kreative . Hoppene er fra 2-7 meter
Rød linje - railer og 5 hopp som er fra 7-14 meter.
Svart linje - 2 railer på toppen som går inn i 4 hopp i linje. Hoppene er fra 12-20 meter

I Mainpark er det også plassert en corner, rainbow, rails og bokser. Parkhuset er en samlingsplass med musikk, bord, grill og trådløst nett. Vi har også låsbare skap (kr 10,-).

Hafjellparken: Backyard

Hafjellparken Backyard - nå med kveldskjøring!

Blåparken Backyard for lett øvet, øvet og ekspert.

I Backyard er det 5 hopp på rad, og de har 2-5 meter flate. I tillegg finnes en bokslinje med cirka 6 elementer som er et fint sted å prøve seg på bokser. Backyard ligger kun 100 meter nord fra gondoltoppen (bak Skavlen) og har sin egen skålheis. Bokser, kink-bokser og hopp på 2-5 meter.

Hafjellparken: KIDS Mosetertoppen

Hafjellparken KIDS

KIDS Mosetertoppen for nybegynner og lett øvet.

KIDS Mosetertoppen er det perfekte området for nybegynnere og de som ønsker og lære å stå på ski eller brett. Her finnes små hopp og hinder som kan bli ditt første møte med park. Dette er en enklere nybegynnerbakke med en lun båndheis, samt en skålheis som tar deg på toppen av en bakke for de som er lett øvet. Fra toppen av skålheisen kan du også velge mellom en vanlig bakke eller skogsløyper.

Med enkle bakker, båndheis, skålheis og båndheisen, er KIDS Mosetertoppen uten tvil det beste området for å skape parkengasjement.