Hafjellparken
Hafjellparken

Hafjellparken

For sesongen 20/21 er det noen endringer i anleggets parktilbud.

Grunnet den milde høsten har vi hittil ikke fått produsert så mye snø som planlagt. Dette har medført at det har vært helt nødvendig å prioritere løyper og heiser med stor kapasitet og som vi vet er attraktive for en stor andel av våre gjester. Park og aktiviteter har høy prioritet og målet er å få ferdig Frontyard, Backyard, Skimovie og Skicross så tidlig som mulig før jul, om værprognosene er på vår side.

Den pågående situasjonen med Covid-19 gjør at det er helt nødvendig for Hafjell å tilpasse omfanget av den daglige driften i vintersesongen 20/21. Dette medfører at vi for sesongen 20/21 vil ha fullt fokus på et så bra tilbud som mulig i Frontyard, Backyard, Skimovie og Skicrossen. Hafjell Main Park vil holdes stengt hele sesongen.

I Hafjell er det tre terrengparker med utfordringer for alle nivåer. Under X Games 2017 og 2020 ble kjente ski- og brettkjørere overrasket over kvaliteten og at man ikke finner tilsvarende i Norge. 


Hafjellparken: KIDS Frontyard

KIDS Frontyard for nybegynner og lett øvet med grønn linje. 

KIDS Frontyard er et perfekt område for nybegynnere. Enten du skal lære deg grunnleggende ski/ snowboardferdigheter, eller hoppe for første gang er denne parken området for deg. Bakken har slak helling og to båndheiser. Ved siden av båndheisen finner du enkle elementer som kan bli ditt første møte med park. Når du mestrer hoppene i KIDS Frontyard kan du trygt bevege deg videre til Backyard. 


Hafjellparken: Backyard

Backyard for lett øvet, øvet og ekspert med blå, rød og svart linje. 

Backyard ligger skjermet til ved avstigningen av gondolen på Mosetertoppen og har egen skålheis. Parken er 500 meter lang og har tre linjer med elementer for alle nivåer. Hver linje har 6 elementer og vanskelighetsgraden øker med linjene. Parken har blå og rød hopplinje hvor meningen er at du som ny i parken kan begynne på blå linje, for å jobbe deg oppover ettersom du blir tryggere på kjøringen din. Backyard har kveldskjøring til klokken 20:00 tirsdag-torsdag i januar-mars. Dette er en perfekt treningsarena for deg som ønsker å utvikle parkferdighetene dine. Når du har mestret alle linjene i Backyard kan du trygt bevege deg videre til Main Park. 


Hafjellparken: Main Park

Mainpark for øvet og ekspert med blå, rød og svart linje.

Main Park var den første parken i Hafjell og ble åpnet høsten 2000. Her har det vært avholdt store arrangementer som Megapark, NM, Norgescup og ungdoms-OL i Slopestyle. I parken finner du elementer for de mer erfarne kjørerne, samt blå og rød hopplinje. Det kan lønne seg å lese parkreglene og ha grunnleggende ferdigheter på plass før du tar turen hit. 

Parkhuset er en samlingsplass med musikk, bord, grill og trådløst nett.

HUSK: Les gjennom sikkerhetsreglene for terrengpark her. 

Følg Hafjellparken på Facebook eller Instagram for informasjon og bilder.