Il tempo Gigante

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark ligger naturskjønt til ved foten av Gudbrandsdalen, 5 minutter fra Hafjell Alpinsenter. Parken er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende i året.

Med overnatting i Hafjell har du fjell og natur rett utenfor døren og nærhet til Hunderfossen Eventyrpark. 

Norges største samling av troll og eventyr og vårt lange samarbeid med Ivo Caprino har gjort oss til Hele Norges Eventyrpark - med store og flotte attraksjoner både inne og ute. Vi feiret i 2014 30-års jubileum med åpning av park-Norges største nyhet; Il Tempo Extra Gigante! Turen går høøyyyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Parken har mer enn 50 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper.

Årets nyhet – Testsenter for Månelyst i Flåklypa!

Bli med inn i en verden basert på suksessfilmen «Månelyst i Flåklypa». En enestående attraksjon du ikke finner maken til noe annet sted i hele universet. Testsenteret for Månelys i Flåklypa er årets nyhet i Hunderfossen. Her blir det et herlig gjensyn med karakterene fra Kjell Aukrust sin fantastiske nasjonalskatt. Møt sykkelreparatør og oppfinner Reodor Felgen, den evige optimisten Solan Gundersen og den saktmodige Ludvig. Bærekraft og gjenbruk er noe parken setter høyt, så denne attraksjonen består i stor grad av gjenbrukte effekter fra parken – i god «Flåklypa-ånd»

Verdensrommet er din arena og finurlige, lærerike og lekne utfordringer samler hele familien. Utforsk Reodors verksted, se de fantastiske kulissene fra filmen, gjør klar til prøveoppskytning av raketten, ha det gøy med romsøppelrydding, ta en titt på månen eller prøv det sorte hull. Her får dere garantert en svimlende morsom opplevelse. Årets nyhet er laget med utgangspunkt i «Reodor Felgen»-innovasjoner, med høyt fokus på gjenbruk og innovative løsninger og bruk av gamle dingser.

Om Hunderfossen Eventyrpark

Østenfor fjell og vestenfor blåner, – i Lillehammer – der finner du eventyrlige Hunderfossen Eventyrpark. Her er Ivo Caprinos Eventyrverden med Hunderfossentrollet og Eventyrslottet, Familierafting, bilbaner, Energisenteret, bondegård med den supertøffe John Deere traktorbanen, Lekehuset for de minste, badeanlegg med sklier og hinderløype, Trollfallet, 4-D kino, Gokart, Eventyrskipet, og mye mer. I tillegg finner man Barnas Gård rett ved parken, med mange spennende dyr og aktiviteter. 

Mer enn 60 spennende attraksjoner for store og små, der lek og lær står i fokus. Her kan du også prøve deg i Høydeparken, med spennende utfordringer fra 2-12 meters høyde. Opplev den spektakulære Il Tempo Extra Gigante med plass til 14 passasjerer – en herlig tur høyt over tretoppene, med skarpe svinger og skikkelig magekil. Designet av bilen er basert på originaltegninger av Kjell Aukrust.

 

Velkommen til sommereventyret på Hunderfossen!