Få jobben gjort - på fjellet

Velg deg en hytte og få avveksling fra hjemmekontoret.

Bytt ut hjemmekontoret

Vi har ledige hytter i fjellet!

Vi har alle fått våre timer foran PCen hjemme på hjemmekontoret. Hva med å bytte utsikt og sted, reise til fjells og prøve hyttekontor?

Hos oss bor du midt i bakken med ski inn og ut. Med andre ord rekker du både digitale møter og noen timer på jobb før du kan kjøre ski i lunsjen og utnytte tiden. 

Vi har gode tilbud for deg som ønsker en forandring. Enten du vil være her fra søndag-onsdag eller onsdag-fredag.

   (Vi ber om at alle gjester orienterer seg om gjeldende reiseråd og retningslinjer fra regjeringen eller sine lokale myndigheter før de bestiller sine skiopplevelser eller reiser til Hafjell/Kvitfjell) 

 

Book hyttekontor lenger ned

SKI INN OG UT

Med hytte eller leilighet i Hafjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I pakken for hyttekontor bor du midt i anlegget i nye Gaia Alpine Appartments på Gaiastova. Her bor du midt i alpinbakken og har tilgang til flere restauranter, dagligvarebutikk, skiutleie og sportsbutikk.

I tillegg har du flere kilometer med langrennsløyper utenfor døren som tar deg rundt om hele Øyerfjellet. 

Her finner du oss

HUNDERVEGEN 122, ØYER NORGE
+47 612 49 000
[email protected]
ORG. NR. 950 254 823

Om Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Du slipper å velge mellom familieferie og rå skikjøring. Her finner du begge deler.

Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Hafjell Alpinsenter ble bygget sommeren/høsten 1988 for å understreke seriøsiteten i Lillehammers søknad om å få arrangere de 17. Olympiske Vinterleker på Lillehammer. 15. september 1988, ble Lillehammer tildelt De Olympiske Vinterlekene i 1994.

Hafjells alpinhistorie strekker seg imidlertid tilbake helt til 1930-tallet, og allerede i 1939 ble det arrangert internasjonalt studentmesterskap i utfor. Traséen hadde startpunkt i dagens toppområde og målområde nede ved dagens bunnstasjon. I 1958 ble det arrangert NM i utfor i samme trasé. I forbindelse med OL i 1994 ble det gjennomført arbeider både av permanent og provisorisk art i forbindelse med bygninger, starthus, målhus, kabling for TV-overføring, tidtagning etc. I dag er Hafjell Norges 3. største alpinanlegg og er i stadig utvikling.