Article

Jobbe i Hafjell?


Ledige stillinger i Hafjell 2017/18

 er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Du slipper å velge mellom familieferie og rå skikjøring. Her finner du begge deler. Vi håper du vil være med på laget!

  • HafjellKvitfjell Booking

HafjellKvitfjell Booking søker bookingmedarbeider. 
Ekstrahjelp til HafjellKvitfjell Booking sine resepsjoner i Hafjell og Kvitfjell søkes. Fortrinnsvis til helger og skoleferier. 

Er du strukturert og service innstilt, samt ikke lar deg stresse av til tider et hektisk miljø, håper vi nettopp du vil søke på denne stillingen. 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Betjening av kunder pr. telefon/booking/salg av tradisjonell utleie/overnatting med tilhørende virksomheter
  • Booking/salg av arrangementer og aktiviteter, samt oppfølging av dette
  • Stillingen inngår i til enhver tid gjeldende turnus og åpningstider med vakter på kveldstid og helg i kundeservice/mottak for HafjellKvitfjell Booking
  • Annet forefallende arbeid

Ta kontakt med resepsjonsansvarlig Synnøve Riste for mer informasjon.

[email protected]
Tlf: 913 08 301

 

Åpen søknad

Vi er alltid åpne for å komme i kontakt med deg som ønsker å jobbe i Hafjell Alpinsenter. Å kombinere interesse og jobb er noe av det som gjør Hafjell til en populært arbeidssted, og det er mange forskjellige muligheter innenfor skiskole, skipatrulje, heisføring og mye annet.
 
Om du ønsker å se på mulighetene, ta kontakt med oss på [email protected].