Hafjell restaurant mat

Matopplevelser i Hafjell

Hafjell Alpinsenter har flere ulike mattilbud som passer små og store. Du finner alt fra hjemmelaget suppe til fisk og bakst. Kanskje vil du heller ha en rask matbit og ta med i heisen? Ellers kanskje du vil grille noe selv.

Hafjell restaurant mat
Hafjell Skavlen restaurant mat barn
Hafjell Skavlen mat

Linje symboler

Restaurant Vidsyn i Hafjell.

NY! - VIDSYN

Våre skigjester vil for sesongen 20/21 få en ny, flott restaurant som vil stå klar til åpning, med ski inn og ut til Gaialøypa.

Restauranten, som har fått navnet Vidsyn, vil være et høykvalitets restauranttilbud i et moderne bygg som ligger helt i løypekanten.

Restauranten skal drives av de samme som til daglig drifter hotellet Nermo i Øyer, med fokus på lokal mat. Restauranten, terrassen, beliggenheten og maten vil bli en opplevelse for gjesten og vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen.

Ønsker du å booke bord? Send en epost til Vidsyn!

 

Hafjell Pizza

NY! - HAFJELL PIZZA

Siden 1992 har Hafjell Pizza sørget for mette mager og fornøyde gjester i Øyer sentrum. Fra sesongen 20/21 vil de åpne et nytt serveringssted hos oss, på Skitorget nederst i Hafjell. Her, i de gamle lokalene til KOS Restauranter, skal de servere rykende fersk pizza til turister, skigjester og lokale. Lokalene har fått en real oppussing og vil fremstå som nye for sesongen 20/21.

 

Hafjell Sætra

SÆTRA

Midt i sesongen 19/20 åpnet vi et helt nytt serveringssted på Mosetertoppen. Her er det uteservering med rikholdig meny, som kan nytes på den store terrassen med 70 sitteplasser.

I tilknytning til Sætra er det også bygd et stort og moderne toalettanlegg, lett tilgjengelig for våre skigjester.

Linje symboler

Hafjell Alpinsenter.

SKAVLEN RESTAURANT

Skavlen ligger idyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer man seg til Skavlen som byr på god lunsj, kaffe og kaker samt kveldsåpen á la carte i helgene. Samtidig kan man nyte den fantastiske utsikten over Lågen, Gudbrandsdalen og fjelltoppene rundt. 

Åpent hver dag fra kl. 10:00-17:00 

 

Olympiatunet Hafjell

OLYMPIATUNET

Olympiatunet ligger strategisk til på Midtstasjonen, rett ved påstigningen til Stolheis 2. Her serveres det varme og kalde retter som fastfood, supper, baguetter og wraps. En kan også nyte vafler, kaffe og kaker.

Vaffelbua holder åpent på godværsdager, helger, ferier og høytider.  

Åpent hver dag fra kl. 09.30 - 16.00.

 

Hafjell Gaia

GAIASTOVA

På toppen av Hafjell kan du nyte lunsj, afterski, tapasrestaurant og nattklubb i varme og sjarmerende omgivelser. Gaiastova har også Hafjells mest kjente utested med plass til 400 personer.

Lunsj man-tors, kl. 11:00-17:00
Lunsj, tapas fre, kl. 11:00-22:00
Lunsj, tapas, afterski lør, søn kl. 11:00-02:00
Lunsj søn, kl. 11:00-16:00

 

Linje symboler

Lodgen Hafjell

LODGEN

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge storhyttene bare 20 meter unna. Her serveres måltider i koselige omgivelser og en unik atmosfære.

Med en beliggenhet midt i alpinbakken bare 200 meter opp fra Skitorget i Hafjell er restauranten lett å finne. Lodgen har totalt 130 sitteplasser inne og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis og bar i første etasje. I 2. etasje har vi bar og sitteplasser.

 

Hafjell Woody's

WOODY'S

De viser alltid sport på TV-skjermen og er verdt et besøk etter en lang dag i bakken, enten det er for å slappe av med noe godt å spise eller for noe godt i glasset.

Åpningstider:

Tors-søn, kl. 12:00-16:30
Sportsbar søn-tors, kl. 16:30-23:00
Sportsbar fre-lør, kl. 16:30-24:00

 

Hafjell Grillbu

GRILLHYTTER

I tillegg til de mange restaurantene har vi også tilrettelagt for deg som har med egen matpakke. Det er satt opp koselige grillhytter ved fjellheisen og i barneområdene KIDS Gaia, KIDS Mosetertoppen og i KIDS Knerten.

Flott alternativ for familie og venner som ønsker å ha med egen mat. 

Velkommen ut!