Vidsyn.

Matopplevelser i Hafjell

Hafjell Alpinsenter har flere ulike mattilbud som passer små og store. Du finner alt fra hjemmelaget suppe til fisk og bakst. Kanskje vil du heller ha en rask matbit og ta med i heisen? Ellers kanskje du vil grille noe selv.

Vidsyn
Vidsyn
Vidsyn, Hafjell Alpinsenter.

Linje symboler

Restaurant Vidsyn i Hafjell.

VIDSYN

For sesongen 20/21 åpnet vi en helt ny restaurant, Vidsyn, på sørsiden av Hafjell.

Restauranten er en høykvalitets restaurant  et svært moderne bygg som ligger helt i løypekanten.

Her får man servert hjemmelaget elgburger, klassisk Club Sandwich og varme supper. På kveldstid er det egen middagsmeny. Se deres Facebook for oppdatering.

Ønsker du å booke bord? Send en epost til Vidsyn!

 

Hafjell Pizza Skitorget.

HAFJELL PIZZA SKITORGET

Siden 1992 har Hafjell Pizza sørget for mette mager og fornøyde gjester i Øyer sentrum. Fra sesongen 20/21 åpnet de et nytt serveringssted hos oss. I helt nyoppussede lokaler serverer de alt fra hjemmelaget italiensk pizza til biffsnadder, wraps og salater. De har også egen barnemeny. 

 

Hafjell Sætra

SÆTRA

Midt i sesongen 19/20 åpnet vi et helt nytt serveringssted på Mosetertoppen. Her er det uteservering med rikholdig meny, som kan nytes på den store terrassen med 70 sitteplasser.

I tilknytning til Sætra er det også bygd et stort og moderne toalettanlegg, lett tilgjengelig for våre skigjester.

Linje symboler

Hafjell Alpinsenter.

SKAVLEN RESTAURANT

Skavlen ligger idyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer man seg til Skavlen som byr på god lunsj, kaffe og kaker samt kveldsåpen á la carte i helgene. Samtidig kan man nyte den fantastiske utsikten over Lågen, Gudbrandsdalen og fjelltoppene rundt.  

 

Olympiatunet Hafjell

OLYMPIATUNET

Olympiatunet ligger strategisk til på Midtstasjonen, rett ved påstigningen til Stolheis 2. Her serveres det varme og kalde retter som fastfood, supper, baguetter og wraps. En kan også nyte vafler, kaffe og kaker.

Vaffelbua holder åpent på godværsdager, helger, ferier og høytider.  

Gaiastova Hafjell

GAIASTOVA

På toppen av Hafjell kan du nyte lunsj, afterski, tapasrestaurant og nattklubb i varme og sjarmerende omgivelser. Gaiastova har også Hafjells mest kjente utested med plass til 400 personer

Restaurant Favn, på Mosetertoppen.

NY! - RESTAURANT FAVN

Beliggende midt i alpinsenteret og på Mosetertoppen, ligger Restaurant Favn. En restaurant med både café, bar, chambre séparée, vinkjeller og Chef´s table. Menyen har alt fra småretter, vegetarmenyer til grillet sjømat og røkt svin.

Linje symboler

Lodgen Hafjell

LODGEN

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge storhyttene bare 20 meter unna. Her serveres måltider i koselige omgivelser og en unik atmosfære.

Med en beliggenhet midt i alpinbakken bare 200 meter opp fra Skitorget i Hafjell er restauranten lett å finne. Lodgen har totalt 130 sitteplasser inne og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis og bar i første etasje. I 2. etasje har vi bar og sitteplasser.

Hafjell Woody's

WOODY'S

De viser alltid sport på TV-skjermen og er verdt et besøk etter en lang dag i bakken, enten det er for å slappe av med noe godt å spise eller for noe godt i glasset.

Hafjell Grillbu

GRILLHYTTER

I tillegg til de mange restaurantene har vi også tilrettelagt for deg som har med egen matpakke. Det er satt opp koselige grillhytter ved fjellheisen og i barneområdene KIDS Gaia, KIDS Mosetertoppen og i KIDS Knerten.

Flott alternativ for familie og venner som ønsker å ha med egen mat. 

Velkommen ut!