NERMOTUNET 406

Nermotunet har en sentral beliggenhet med flott utsikt utover Gudbrandsdalen, med meget gode solforhold. Ønsker man tilgang på Øyerfjellets langrennsløyper tar man bare gondolen opp. Det er ca 2 min kjøretur med bil til Øyer sentrum med matbutikker og restauranter.

Hafjell er også et populært område sommerstid. Da kan utfordre seg selv i Hafjell Bike park, stisykling og turgåing på Øyerfjellet. Rett nord for alpinsenteret finner du Hafjell golfbane, en flott 9-hulls park- og skogsbane.
I umiddelbar nærhet finner man også Lilleputthammer familiepark som har landets største innendørs lekeland, samt en rekke, populære aktiviteter for store og små. Hunderfossen Familiepark som er en av Norges mest populære turistattraksjoner er også en liten svipptur unna. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Nermotunet er en flott leilighet med 3 soverom og 7 sengeplasser.
Leiligheten har et velutstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, micro og kaffemaskin. Spisestue for trivelige, felles måltider. Stuen har en stor sofa, gasspeis og TV.

1 bad:
Bad 1: Toalett og dusj.
Separat toalett.

3 soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (180cm x 200cm)
Soverom 2: Familiekøye (90cm / 150cm x 200cm)
Soverom 3: Familiekøye (90cm /120cm x 200cm)


Øvrig informasjon:
75 kvm.
Tørkeskap.
WiFi.
Balkong.
Utendørs parkering.
Kjæledyr er ikke tillatt.
Skibod tilgjengelig for gjester.
Umiddelbar nærhet til alpinbakken.

no