Favn

Nye drivere på Favn

Hafjell, Steffen Eggesvik, med Hedvig Nordal og Keenan Cross som vertskap, tar over driften av Favn Restaurant, Cafeen og den kommende delikatessebutikken fra og med inneværende sesong.

Hedvig har tidligere jobbet på Skavlen og er selv bosatt i Øyer sammen med med tidligere frikjører og lokalhelt, Per Kristian Hunder. Nå er hun altså hentet inn som vertskap på Favn og vil sammen med kjøkkensjef Cross sørge for at Favn blir et trekkplaster for enda flere. Sammen med Eggesvik skal de to sørge for et nytt konsept for kommende sesong.

- Favn er først og fremst en fjellandsby, og dette ønsker vi å dyrke videre på. Restauranten, cafeen og delikatessebutikken vil til sammen bidra til å løfte hele området og sy det sammen på en god og inspirerende måte for gjestene våre, sier Nordal.

Kjent i destinasjonen

Eggesvik driver fra før Gaiastova sine to restauranter og afterski, samt Skavlen. Når han nå tar over Favn sine matkonsepter er han både ydmyk og glad for det.

- Vi skal tørre å tilby noe annet og skape et eget konsept innenfor de rammene som ligger i en fjellandsby. Vi har vært en del av destinasjonen Hafjell i lang tid og tror virkelig dette er noe som vil være en fordel for oss som vertskap for våre felles skigjester. Jeg er utrolig glad for muligheten vi har fått av Hafjell og Alpinco og er ikke minst for å ha Hedvig og Keenan på laget som både kjenner bygda, produktene, destinasjonen og de ansatte, sier han.

Favn Cafe i Hafjell.

Italiensk stemning

Konseptet på restauranten vil være italiensk, med fokus på skikkelige råvarer. På kveldstid vil dette være et naturlig sosialt samlingspunkt med DJ og cocktails. På Cafeen vil man få kjøpt lokale bakevarer, ferskbrygget kaffe og varme supper. Delien, som vil åpne til vinterferien, vil ha lokalmat og basisvarer.

I tillegg har de nye driverne planer om å videreutvikle et Favn Torg, plassen mellom restauranten og cafeen.

- Her ligger det et kjempepotensial for enkel uteservering og ikke minst en unik måte for å invitere gjesten inn, sier Eggesvik.

Restauranten åpner dørene, med nytt konsept og vertskap, til sesongstart 22/23. Delikatesseforetningen er under utvikling og vil stå klar til vinterferien i februar.

Favn Restaurant i bakgrunnen, Hafjell.

Dele denne artikeln?