Ski

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med Hafjells nyhetsbrev. Vær blant de første som får vite når snøen faller, hvilke løyper som åpner, hvilke kampanjer som er på gang og Hafjells neste arrangement. 

Vi ønsker å forsikre deg om at dine personlige opplysninger er trygge hos oss og vil kun benyttes til å sende nyhetsbrev som er relevant for deg. På hvert nyhetsbrev vil du ha muligheten til å melde deg av nyhetsbrevet fra Hafjell, helt enkelt ved å trykke "avmelding" nederst i brevet. 

 

Eiendom

Er du interessert i å få informasjon om eiendomsprosjekter, kan du krysse av for det. Du vil da motta informasjon om eiendomsprosjekter i regi av Alpinco, som for eksempel tomtesalg på Kvitfjell Varden. Eiendomsmeglere vi samarbeider med vil også kunne sende ut informasjon om disse prosjektene.

Hytte, leilighet og sesongkort

Har du fritidsbolig eller sesongkort i Kvitfjell, kan du krysse av for det. Du vil da motta informasjon om sesongkortsalg, hva som skjer av arrangementer i Kvitfjell, GudbrandsGard hotell og annen nyttig informasjon. 

Overnatting

Krysser du av hvilket land du bor i, vil vi sende gode tilbud på overnatting og nyttig informasjon du kan trenge for å besøke Kvitfjell. 

Sommer/Hafjell Bike Park

Er du mest interessert i hva som rører seg i Hafjell i sommersesongen kan du krysse av her. Informasjonen du mottar handler her om aktiviteter i og rundt Hafjell, som Hafjell Bike Park, familieaktiviteter samt tips til overnatting og mer.