Stolheis 3 i Hafjell i solskinn

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med Hafjells nyhetsbrev

Vær blant de første som får vite når den første snøen faller eller hvilke løyper som åpner, hva slags kule kampanjer som er på gang og hva som blir neste arrangement. Vi ønsker å forsikre deg om at dine personlige opplysninger er trygge hos oss og vil kun benyttes til å sende nyhetsbrev som er relevant for deg. På hvert nyhetsbrev vil du ha muligheten til å melde deg av nyhetsbrevet fra Hafjell, helt enkelt ved å trykke "avmelding" nederst i brevet. 

Påmelding

Fyll inn navn, e-post og velg land. For at vi skal kunne sende deg mest mulig relevante brev, ønsker vi litt mer informasjon om deg. Huk gjerne av i boksene nedenfor om du er interessert i noe spesielt utover skisesongen i Hafjell.  

Påmeldingsskjema

 

 

 

Eiendom
Er du interessert i å få informasjon om eiendomsprosjekter, kan du krysse av for det. Du vil da motta informasjon om eiendomsprosjekter i regi av Alpinco, som for eksempel tomtesalg på Kvitfjell Varden. Eiendomsmeglere vi samarbeider med vil også kunne sende ut informasjon om disse prosjektene.

Hytte, leilighet og sesongkort
Har du fritidsbolig eller sesongkort i Kvitfjell, kan du krysse av for det. Du vil da motta informasjon om sesongkortsalg, hva som skjer av arrangementer i Kvitfjell, GudbrandsGard hotell og annen nyttig informasjon. 

Overnatting
Krysser du av hvilket land du bor i, vil vi sende gode tilbud på overnatting og nyttig informasjon du kan trenge for å besøke Kvitfjell. 

Sommer/Hafjell Bike Park
Er du mest interessert i hva som rører seg i Hafjell i sommersesongen kan du krysse av her. Informasjonen du mottar handler her om aktiviteter i og rundt Hafjell, som Hafjell Bike Park, familieaktiviteter samt tips til overnatting og mer.