Skisser fra Kiil Møbler for den nye pizzarestauranten i Hafjell Alpinsenter.

Nypreppet pizza i Hafjell

HAFJELL, Etter 15 år med afterski og moro får lokalene ved skitorget i Hafjell en ny eim. Eimen av nystekt og lokal pizza. 


De fleste som enten bor i Øyer, har sveipet forbi eller bodd her som turist, kjenner godt til Hafjell Pizza. 

Tilbud for alle - hele tiden

En restaurant midt i sentrum av bygda som både har forent og utvidet ungdomsgjenger, servert gjennomreisende og fôret de lokale. Nå er det altså klart at Hafjell Pizza er de nye driverne av de gamle lokalene til KOS og Ryk&Reis i bunn av Hafjell Alpinsenter.

- Dette er utrolig bra, ikke minst fordi vi beholder den lokale forankringen med en gjeng som har drevet butikk med suksess i bygda siden 1996, men også fordi vi får et eget konsept i bunnen av bakken. Dette passer en større kundegruppe i og utenfor åpningstid, og vi vet at gjester har behov for et kveldstilbud, sier plassjef, Tommy Viken. 

Viktig for lokalmiljøet

Lokal forankring har vært viktig for Hafjell i søken etter en ny driver i anlegget. Ikke bare fordi det styrker lokale aktører, men også fordi det bidrar til å sikre arbeidsplasser hele året.

Fram til sesongåpning 21. november i år vil det gjøres en stor jobb med å friske opp og rydde ut gammel moro fra lokalene som har stått tilnærmet slik siden OL i -94. De karakteristiske røde flisene som har omslynget både dansegulv og pommes frittes skal skiftes ut. 

- Vi har en stor gjennomgang nå med Kiil Møbler og egne designere som skal friske opp lokalene og sørge for litt ny pust, sier Viken.

Skisser fra Kiil Møbler for den nye pizzarestauranten ved skitorget i Hafjell Alpinsenter.Skisser fra Kiil Møbler for den nye pizzarestauranten ved skitorget i Hafjell Alpinsenter.

Daglig leder i Hafjell Pizza, Terje Stenersen, er stolt over å få utvide konseptet og gleder seg stort.

- Vi gleder oss til å tilby skigjester, hyttegjester og fastboende hjemmelaget pizza i nye lokaler utover den vi allerede har i Øyer sentrum. Så ser vi ikke minst frem til et nytt og spennende konsept og samarbeid med Hafjell. Alle ansatte gleder seg stort til å tilby pizza til enda flere, sier han. 

Slutt for Ryk&Reis

For de som kjenner anlegget er det nostalgisk at kanskje spesielt Ryk&Reis nå gir seg. Etter at Hafjell ønsket seg et nytt konsept, bestemte driverne seg for å heller fokusere fult ut på Woodys og Lodgen, og dermed legge ned afterski og restaurant i bunn. 

- Cobra Drift AS og daglig leder, Rune Haugen, har virkelig drevet dette med hjerte og hele seg de 15 årene de har vært drivere her. Det har vært utallige fester og unike opplevelser vi tar med oss videre og som er en utrolig viktig del av Hafjell sin historie, sier Viken. 

Hafjell Pizza vil åpne samtidig som skisesongen i Hafjell, 21. november 2020.