HafjellKvitfjell Booking

Lei en hytte i sommer

Det er mange gode grunner til at du bør velge å bo i en hytte i Hafjell.

Book overnatting her

Eller scroll nedover for å bli inspirert!

Bo i hjertet av sommeropplevelsene

I Hafjell Kvitfjell Booking sine hytter og leiligheter har du en unik mulighet til å bo tett innpå alt som skjer i fjellet. I Hafjell, Hunderfossen og Lillehammerregionen er det proppfullt av aktiviteter og steder å besøke i sommer - og er for mange et selvskrevent feriemål for familien.
 

Hafjell i sommerdrakt

Hafjell i seg selv er allsidig og noe som passer alle aldre. Kanskje er gondolen i seg selv nok? La barna sykle i en av Norges største pumptracker, leke i vår lille klatrepark, sykle sti eller grus på fjellet eller prøve downhillsykling i Hafjell Bike Park.

Det er dessuten flere åpne spisesteder på fjellet og i sentrum.

Tett på barnas favoritter

I Hafjellområdet finner du mange familieparker som barna kan kose seg i. Lilleputthammer og Lekeland i sentrum av Øyer, Hunderfossen EventyrparkBarnas gård og Norsk Vegmuseum ligger rett over elva.

Her er det timesvis med moro, både inne og ute.

Nærhet til Lillehammer

Hvorfor styre med parkeringsavgifter, trange parkeringshus og enveiskjøringer? Bor du på en hytte eller i en leilighet i Hafjell kan du parkere gratis og heller ta bussen inn til byen.

Det går busser ofte til og fra Lillehammer og til Hunderfossen på sommeren. Her er det god plass til både barnevogner og hund.

Favn

Romslige, moderne hytter og leiligheter

Det er ofte billigere og ikke minst romsligere å bo i en hytte eller leilighet fremfor et hotellrom. La barna få sitt eget soverom, mens de voksne nyter en serie utover kvelden etter leggetid.

Her kan du bo tettere på naturen og fjellet, samtidig som familien for større plass å boltre seg på. Hva med å prøve vårt nyeste leilighetsbygg "Favn"?

Hytte Hafjell Overnatting

Nydelig utsikt over Gudbrandsdalen

Våkne opp til fantastisk utsikt innover dalen og ta morgenkaffen ute på terrassen før du tar fatt på dagens program. Nyt roen og den friske fjellufta.

Book ditt sommereventyr i Hafjell og Hunderfossen

 

Ble du inspirert? Kanskje det ikke er så dumt å legge overnattingen til Hafjell i en hytte eller leilighet. Hos oss kan du få minnerike opplevelser uten å stå timesvis i en passkø.

Kort oppsummert:

• Romsligere og ofte billigere overnatting for en hel familie.
• Ingen parkeringsavgift eller trange parkeringshus.
• Nærhet til både fjellet, opplevelsene og Lillehammer.
• Tett på naturen og frisk fjelluft.

Se alle overnattingsmuligheter