påskeferie i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Er du klar for sesongens største høydepunkt? Bli med på folkefest og påskeferien i Hafjell. 

Vær rask med bestilling av overnatting til påskeferien for de beste hyttene og leilighetene går først. Finn den overnattingen som passer deg best nedenfor, velg hytte eller leilighet og lengde på oppholdet selv.

Isa detter på skiPåskens aktiviteter i Hafjell 

  Aktivitetene for påsken 2020 er ikke klart enda, men ta en titt på alt det morsomme vi gjorde i påsken 2019! 

 

Påskeprogram

påskeprogram 2019

Takk skarru HafjellTakk Skarru Hafjell, 18-21. april

Tidenes sesong i Hafjell skal avsluttes på skikkelig vis. Det blir en helg med masse aktiviteter, konserter og afterski spredt utover hele anlegget.

Hver dag på Midtstasjonen blir det aktiviteter for alle, med snøvolleyball og rebusløp fra kl.12:00-14:00. Det blir DJ og artister som skaper god stemning fra kl. 12:00-15:00 skjærtorsdag, langfredag og lørdag (påskeaften). Katastrofe, Loveshack, Stisema, Kalle Føtters med flere! Topp stemning på afterski på Gaiastova, Skavlen, Ryk & Reis og Woody’s hver dag! 

  Les mer  

 

 

Vinterlyd 2019P4s Vinterlyd 2019

Palmehelga, lørdag 13. april, kommer P4's Vinterlyd tilbake til Hafjell med et program stappfullt av norske artister, aktiviteter og konkurranser på Midtstasjonen.

I tillegg til gratis konsert byr Vinterlyd også på en rekke gøyale aktiviteter, smaksprøver, spennende konkurranser og mulighet til å vinne mange flotte premier. Et stort event-område omkranser scenen og vi arrangerer markedsplass i 2 timer før hver konsertstart. Alle våre gode samarbeidspartnere byr raust på seg selv og er med på å gjøre Vinterlyd til noe mye mer enn bare en konsert.

  Les mer