Påskeferie i Hafjell

Påsken er kanskje Hafjells aller største høydepunkt gjennom sesongen. Mange aktiviteter for hele familien, sola stråler lenge på himmelen, deilig vårsnø og gode skiforhold. Velkommen til oss!

Påske

OVERNATTING

Påskekos på fjellet

Ta med de du er glad i og nyt siste rest av vinteren i fjellet med skikkelig påskestemning i hytteveggen.

Sjekk ut våre pakker i med overnatting og heiskort i påsken:

Se påskepakker

AKTIVITETER

Påskeprogram

Vi gleder oss til påsken for 2024, det blir en knallbra påske med masse gøy i fjellet. Mange konserter, aktiviteter for hele familien og generelt skikkelig god påskestemning i solveggen. 

Program for påsken med en rekke kjente artister kommer!
 

HEISKORT

Kjøp heiskort online

Kjøp heiskortet ditt online eller i appen vår, HafjellKvitfjell og du får best pris. Dine forhåndskjøpte heiskort kan hentes ut i våre pick up-bokser rundt om i anlegget (Skitorget, Gondoltoppen og Gaia).

Kjøper du heiskort i luka tillegges et administrasjonsgebyr.
 

Kjøp heiskort

Finn overnatting

HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter som passer ditt behov. Bo sentrumsnært nede i dalområdet eller med ski inn og ut til både langrennsløyper og alpinbakken.

 

SKISKOLE

Invester i din skiferie

Hafjell Skiskole har ett levesett, «We Create Passion». Det betyr at dere får de beste instruktørene som elsker det de driver med! Vår skiskole har gruppetimer og privattimer for alle nivåer. Dessuten har de et bredt spekter Clinics, både for alpint og langrenn. Våre erfarne instruktører kan bidra slik at dere får en om mulig enda bedre opplevelse på ski. 

Bestill time

SKIUTLEIE

Mye glede i bra utstyr

Hafjell Skiutleie har brett- og skiutstyr for alle, fra nybegynner til ekspert. Du får alltid det nyeste utstyret, som er nyvokset og nypreparert når du leier ski hos oss.

Bestill online og få 10% rabatt. 

Bestill nå!