påskeferie i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Påsken er Hafjells aller største høydepunkt gjennom sesongen. Sola stråler stort på himmelen, det er lenge lyst, slushete vårsnø og optimale skiforhold. Velkommen til oss!

påskeisa

AKTIVITETER

Påskeprogram!

2021 ble en knallbra påske med masse gøy i fjellet. Konserter og aktiviteter for hele familien. 

Så fort programmet er spikret for påske 2023 vil det bli lagt ut her!

påskeprogram

Påskeferie i Hafjell

HEISKORT

Kjøp heiskort online

I år er det spesielt viktig at dere handler heiskortet digitalt. Enten online eller i appen vår, HafjellKvitfjell. Dette er for å unngå de store køene foran lukene våre og hindre trengsel. Så slipper vi store ansamlinger og fare for smitte.

Hent ut dine kjøpte heiskort i våre pick up-bokser rundt om i anlegget (Skitorget, Mosetertoppen og Gaia).
 

Kjøp heiskort

 

Bestill overnatting online

HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter som passer ditt behov. Bo sentrumsnært nede i dalområdet eller med ski inn og ut til både langrennsløyper og alpinbakken.

 

Hafjell Skiskole

SKISKOLE

Invester i din skiferie

Hafjell Skiskole har ett levesett, «We Create Passion». Det betyr at dere får de beste instruktørene som elsker det de driver med! Vår skiskole gruppetimer og privat coaching for alle nivåer. Dessuten har de et bredt spekter Clinics, både for alpint og langrenn. Våre erfarne instruktører kan bidra slik at dere får en om mulig ENDA bedre opplevelse på ski. 
 

Les mer

 

 

SKIUTLEIE

Mye glede i bra utstyr

Hafjell Skiutleie har brett- og skiutstyr for alle, fra nybegynner til ekspert. Du får alltid det nyeste utstyret, som er nyvokset og nypreparert når du leier ski hos oss.

Bestill online og få 10% rabatt. 

Bestill nå!

 

Skiutleie i Hafjell

Mat i Hafjell.

Skavlen i Hafjell, Mosetertoppen.

MAT OG DRIKKE

Nyt lunsj & drikke i sola

Endelig går vi en påske i møte uten restriksjoner og munnbind - hurra! I påsken steker sola og da kan vi ta i bruk uteservering på terrassen. Husk solkrem!

Ellers i kommunen er det verdt å merke seg at det er mange som har take away-løsninger og som også kjører ut mat til hytter. Se liste under. 

Takeaway:

Dagligvarer som tilbyr hjemkjøring: