påskeferie i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Påsken er Hafjells aller største høydepunkt gjennom sesongen. Sola stråler stort på himmelen, det er lenge lyst, slushete vårsnø og optimale skiforhold. Velkommen til oss!

påskeisa

påskeprogram

AKTIVITETER

Påskeprogram

Vi gleder oss til påsken for 2024, det blir en knallbra påske med masse gøy i fjellet. Mange konserter, aktiviteter for hele familien og generelt skikkelig god påskestemning i solveggen. 

Program for påsken med en rekke kjente artister kommer!
 

heiskort

HEISKORT

Kjøp heiskort online

Kjøp heiskortet ditt online eller i appen vår, HafjellKvitfjell og du får best pris. Dine forhåndskjøpte heiskort kan hentes ut i våre pick up-bokser rundt om i anlegget (Skitorget, Gondoltoppen og Gaia).

Kjøper du heiskort i luka tillegges et administrasjonsgebyr.
 

Kjøp heiskort

Finn overnatting

HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter som passer ditt behov. Bo sentrumsnært nede i dalområdet eller med ski inn og ut til både langrennsløyper og alpinbakken.

 

skiskole

SKISKOLE

Invester i din skiferie

Hafjell Skiskole har ett levesett, «We Create Passion». Det betyr at dere får de beste instruktørene som elsker det de driver med! Vår skiskole har gruppetimer og privattimer for alle nivåer. Dessuten har de et bredt spekter Clinics, både for alpint og langrenn. Våre erfarne instruktører kan bidra slik at dere får en om mulig enda bedre opplevelse på ski. 

Bestill time

hafjell skiutleie

SKIUTLEIE

Mye glede i bra utstyr

Hafjell Skiutleie har brett- og skiutstyr for alle, fra nybegynner til ekspert. Du får alltid det nyeste utstyret, som er nyvokset og nypreparert når du leier ski hos oss.

Bestill online og få 10% rabatt. 

Bestill nå!