skikjøring i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Er du klar for sesongens største høydepunkt? Påskeferien i Hafjell byr på stekende sol og ski på deilig vårsnø, aktiviteter, konserter og generelt god stemning med liv og røre på fjellet.

Overnatting i Hafjell passer ditt behov. Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur. Med beliggenhet i hjertet av aktivitetene kan du trygt legge skiferien til Hafjell!

Hva er vel bedre enn å tilbringe de siste dagene for vinteren med vårskikjøring, lunsj i solveggen og folkefest for store og små. I Hafjell kan du bo ski inn/ ski ut til 46 kilometer med alpinbakker, kilometervis med nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien med konserter og aktiviteter.

Påskens aktiviteter i Hafjell 

Påsken tilbringes best på fjellet med den perfekte blandingen av vinter og vår, tilsetter man et tettpakket påskeferieprogram for både familien og vennegjengen har man en god oppskrift. I Hafjell returnerer P4's Vinterlyd i palmehelgen. Det samme gjør fjorårets suksess Takk Skarr'u Hafjell i påskehelgen, det betyr at vinterens sesong blir avsluttet på ordentlig vis. Vi gleder oss! 

Fullt program for påsken 2019 kommer.