gondol
sykkel
hunderfossen
barnas gård

Bo midt i hjertet av aktivitetene

Ta med barna til de små og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur. Med beliggenhet i hjertet av aktivitetene kan du trygt legge ferien til Hafjell!

 

 

 

hytter i Hafjell

 

Velg mellom hytter og leiligheter i hele fjellet, fra topp til bunn, ettersom hva behovet er.

  • Dalområdet har hytter og leiligheter ypperlig for barnefamilier og vennegjenger. Forutenom sykkel inn/ut til Hafjell Bike Park på mange av enhetene, har du overnatting nær familiefavoritten Hunderfossen. Det er også gangavstand til andre familieparker og Gondolen.
  • Midtområdet byr på flere enheter med fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. Her får du nærhet til turmuligheter til fots og på sykkel enten en vil inn i anlegget for Downhillsykling eller lenger opp i fjellet. Unn dere en velfortjent kanelbolle hos Skavlen Restaurant på Mosetertoppen etter en aktiv dag. 
  • Toppområdet kan by på overnatting som ligger naturskjønt til på Hafjelltoppen med unike stimuligheter, ta bena fatt eller prøv stisykling innover høyfjellet. Velg mellom hytter i nærheten av Gaiastova eller med naturen rett utenfor døren.  

Med hytte i Hafjell bor du midt i en av Europas beste sykkelparker, Hafjell Bike Park. Downhillsykling er en spennende og stadig voksende aktivitet, som passer for alle som kan sykle på vanlig sykkel. Turmulighetene til fots eller stisykkel er også mange. Etter en aktiv dag kan en ta gondolen opp til Mosetertoppen og unne seg en førsteklasses lunsj på Skavlan restaurant mens man nyter utsikten. 

Området rundt Hafjell har også mye å by på. For barnefamiliene er det kort avstand til flere familieparker der Hunderfossen er den mest kjente. En 15 minutters kjøretur tar deg til Lillehammer hvor du kan oppleve gågatas yrende folkeliv, museer som Maihaugen og den kjente hoppbakken, Lysgårdsbakken, som ble brukt under OL 1994. 

 

Kontakt Hafjell Kvitfjell Booking:

+(47) 61 24 90 00

[email protected]

Åpningstider Hafjell:

Mandag-Fredag: 08.00-19.00

Lørdag-Søndag: 10.00-15.00