SØRLIA 9G

Hytte med 3 soverom, 6 sengeplasser, 2 bad og badstue. Kort avstand til alpinbakken.

Velkommen til Sørlia, det perfekte hyttefeltet for både vinter- og sommeraktiviteter! Med en beliggenhet som gir deg umiddelbar nærhet til alpinbakken, er Sørlia et ideelt valg for skientusiaster. Langrennsløypene er kun en kort gondoltur unna, og i nærområdet finner du alt du trenger, fra dagligvarebutikker og restauranter til sportsbutikk, afterski, skiskole og skiutleie.

Om sommeren åpner Sørlia dørene til en rekke spennende aktiviteter, foruten om Hafjells egen Bike Park, er det kort vei til attraksjoner som Hunderfossen Familiepark, lekeland, Lilleputthammer og Jorekstad Fritidsbad. Og med bare en 15-minutters kjøretur til Lillehammer sentrum, er Sørlia det perfekte utgangspunktet for å utforske OL-byen '94.

Sørlia 9G tilbyr alt du trenger for et avslappende opphold. På kjøkkenet finner du komfyr, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter.
I spisestuen er det sitteplass til 8 personer, perfekt for hyggelige måltider sammen.
Etter en dag med aktiviteter kan du slappe av i stuen som er utstyrt med sofa, TV og en varm peis, ideell for koselige kvelder foran flammene.

Soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (150cm x 200cm)
Soverom 2: Køyeseng (90 cm x 200cm)
Soverom 3: Køyeseng (90 cm x 200cm)

Bad:
Bad 1: Dusj, servant og toalett
Bad 2: Dusj, servant og toalett

Øvrig informasjon:
Wi-Fi
Peis
Terrasse
Skibod tilgjengelig for gjester
Husdyr er tillatt mot et tillegg i prisen
Utendørs parkering

no