Skiutleie Favn.

Utvider og oppgraderer sport og skiutleie

HAFJELL, Hafjell Skiutleie og Sport fortsetter sin make over i fjelldestinasjonen. Ikke bare har sportsbutikken blitt helt ny denne sesongen; skiutleien på Favn har fått nye og mye større lokaler i tillegg til ny daglig leder!

Sesongen er allerede inne i sin tredje uke med åpning. Hafjell har daglig drift gode tre uker før jul, noe som i seg selv er en helt formidabel start.

Andre som også har fått en knallstart på sesongen er den nye besetningen på Hafjell Sport og Skiutleien. Med seg på laget har de fått ny daglig leder, Gøran Langgård. En kar som er godt kjent i sportsmiljøet da han var med på å starte Sweet Protection for snart 25 år siden i Trysil.

Oppgradering

Nå har han vendt snuta til Hafjell for å ruste opp og modernisere både sportsbutikkene, de to som finnes i skianlegget, samt de tre skiutleiene. En av de har i tillegg fått en solid oppgradering. Butikken nederst i bakken, Skitorget, har allerede rukket å få en solid oppgradering både på inventar og varepakke.

- Skiutleien vår på Favn er nå større enn noen gang, samt at den inkluderer en enkel butikk med basisvarer som typisk votter, sokker, luer, undertøy og en del veldig spennende varer til de yngste vintergjestene våre så videre. Her ligger vi midt i smørøyet for både dagsturisten som trenger utstyr og for de boende på Favn, sier Langgård.

Gøran Langgård. Foto: Alpinco.

Pågang på booking

Alt tyder på at skianlegget går en god vinter i møte, i alle fall om man skal tro innsalget så langt for kommende sesong. Ikke bare har gjester booket seg heiskort for typiske lavsesonguker i januar og februar, de har også booket skiskole og skiutleie.

- Vi ser en enorm vekst, spesielt da fra utlandet. Typisk Sverige og Danmark. Vi har en kampanjeperiode fra august og til oktober der man får rabatt på store deler av skiferien, og denne har virkelig turistene fra utlandet benyttet seg av i år. Både på heiskort, skiskole og ikke minst skiutleie, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Da er det bra skidestinasjonen har rustet opp skiutleien i fjellet.

- Det er helt avgjørende. Favn er omtrent utleid for vinteren allerede, og her bor det stort sett skigjester som også ønsker seg tilleggsprodukter som både klær og skiutstyr, sier Wedum.

Kompetanse og kundeservice

Også sportsbutikken på Skitorget i Hafjell har fått et solid løft. Vesentlig for både skianlegget og skigjesten, sier Langgård.

- Helt klart. Det å bli møtt av en tiltalende butikk som bugner over av helt riktige varer for den opplevelsen du nå skal ut på, det er viktig. Vi har folk her som kan kjerneproduktet og kundeservice og - det beste vi kan gi gjesten er selvsagt det produktet de er ute etter, men også dele kompetanse og erfaring rundt utstyrsvalg, sier han.

Favn, Gondoltoppen.