Superdeal på sesongkort i Hafjell.

Utvider superdeal på sesongkort!

HAFJELL, Nå får studenter knallpris på sesongkort, og elever på ungdomsskolene i kommunene til Hafjell og Kvitfell får superpris på sesongkort.

Lenge har elever på barneskolene i Øyer og Ringebu fått gratis sesongkort. I fjor endret Hafjell og Kvitfjell også prisene for ungdomsskoleelevene i sine respektive kommuner slik at enda flere skulle få like muligheter til å bli skidestinasjonenes lokalhelter. 

- Ikke bare har avtalen med ungdomsskolene blitt videreført, vi har også sørget for at elever på videregående skoler får kjøpe til studentpris fram til 16. oktober, som er datoen for når kampanjen for tidligrabatt utgår, sier markedssjef i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Takket være fjorårets samarbeid økte andelen ungdomsskoleelever med sesongkort i begge fjell med 50 prosent. Dette mener Wedum også kan ha en langsiktig effekt.

- Helt fantastisk. Det gleder oss stort at våre egne ønsker å bruke oss som arena for fysisk aktivitet og ikke minst sosial arena. Kanskje et slikt tilbud også på sikt kan bidra til at flere vil flytte til vår region, sier hun.

Lokale helter

For skianleggene Hafjell og Kvitfjell har det vært viktig å bidra til at terskelen for å velge seg ski eller brett som fritidsaktivitet, blir så lav som mulig.

- Dette bidrar til rekruttering og ikke minst er det viktig for oss å heve andelen lokale skikjørere i begge våre destinasjoner. Vi håper at enda flere vil føle en tilhørighet til våre fantastiske fjell og bruke oss for alt det vinteren er verdt, sier Wedum.

Kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

 

Bærekraft

Som en del av Alpincos bærekraftstrategi er det å favne om flere i samfunnet et svært viktig poeng. Kanskje spesielt viktig er det å tilrettelegge for barn og ungdom i lokalsamfunnet for å skape mindre ulikhet og flere like muligheter for alle.

- Det å favne om alle er et viktig virkemiddel for å få flere ut i fysisk aktivitet, spesielt der mange barn- og unge faller utenfor den organiserte idretten. Derfor er slike samarbeid med de lokale aktørene og kommunene våre veldig viktig for oss, sier Wedum.

 

 

 

Utvikling

Det er mye som skjer i begge destinasjoner, Hafjell og Kvitfjell. Leilighetskomplekset Favn og byggetrinn to ferdigstilles denne sesongen, og på Yttersvingen i Kvitfjell er også nye byggetrinn i gang og vil ferdigstilles til neste sesong. Dessuten ble det nylig lansert at Alpinco investerer 150MNOK på ny full comfort ekspress stolheis sør i anlegget som skal stå klar til sesongen 23/24. 

- Vi er heldige med så offensive eiere som tar overskudd og reinvesterer i fjellene våre. Det at vi nå skal skifte ut den gode gamle Hafjellheis 3 er et enormt løft og vil åpne for enda mer god skikjøring i Hafjell, sier Wedum.

Nå venter en ny skisesong, og planlagt åpningsdatoer for de to destinasjonene er 4. november i Kvitfjell Alpinanlegg og 26. november i Hafjell Alpinsenter. 

- Vi krysser fingrene for en skikkelig snørik og god skisesong, så håper vi å se mange barn- og unge i destinasjonene også i år, sier Wedum.

Hafjell Alpinsenter.