Hafjell

Hafjell

Hafjell er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser – fra nybegynner til ekspert. Bare to timer nord for Oslo ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg.

Scroll ned for å bli inspirert!

Solrike Hafjell

Med 18 heiser og over 50 km med løyper å velge mellom er det lett å velge Hafjell. Skianlegget ligger solvendt til og med gondolen kommer du raskt opp til høydemeterne. Samlingspunkter i bunn, på Gondoltoppen og på Gaiastova.

Husk å kjøpe heiskort før du kommer.

Kjøp heiskort online

Favn

Smakfulle Hafjell

I Hafjell finner du noe som kan passe alles smaksløker, alt fra nydelig steinovsnsbakt pizza på Favn til elgburger på Vidsyn. Kanskje frister det mer med en stor kanelbolle og kaffe på Skavlen?

Sjekk ut vårt mattilbud

Familievennlige Hafjell

Hafjell er et perfekt utgangspunkt for deg som er nybegynner eller har små barn. Kom deg enkelt til fjells med gondolen og fra Gondoltoppen springer det ut et familieparadis bestående av flere barneområder og enkle, grønne nybegynnerbakker.

Har du fått high five av Isa?

Se våre familieområder

 

 Allsidig, enkelt og lekent!

Kombinasjonen av god skikjøring, spennende utfordringer, deilig mat og nærheten til Lillehammer, er trolig det som har gjort at Hafjell er et av Skandinavias mest populære steder å legge skiferien. Likevel er det sjelden trangt i bakken. Her finnes et stort utvalg av bakker, både i ferdighetsnivå og utforming. Her er de brede carvingbakkene, de spennende bakkene gjennom skogen og de naturskjønne bakkene med utsikt innover Gudbrandsdalen og fjellriket så langt øyet ser.

Lett tilgjengelig rett ved E6 - enklere blir det ikke!

Kom og opplev Hafjell sammen med oss!