Nye leiligheter Gaia

10 nye leiligheter ved Gaiastova

Allerede fra den 20. desember 2019 vil 10 nye leiligheter ved populære Gaiastova kunne ta i mot de første skigjestene. 

Det er Betonmast Innlandet, et selskap i Betonmast Hæhre-gruppen, som har fått oppdraget med å bygge ti leiligheter samt næringslokaler sentralt på Hafjelltoppen. Oppdraget med å bygge totalt 10 utleieleiligheter over to etasjer, med næringslokaler for sport - og matforretning i første etasje har en totalentreprise på om lag 38 millioner kroner. 

De nye leilighetene ved Gaiastova kan bookes allerede nå gjennom HafjellKvitfjell Booking. Velg mellom leiligheter i 4 ulike størrelser fra 4-8 sengeplasser.

Området rundt Gaiastova på Hafjelltoppen er svært populært for skiinteresserte. Her har man ski inn/ski ut tilgang rett i bakken med et flott barneområde som fører ut i resten av Hafjell Alpinsenter. På barneområdet finnes gratis heis, grillbuer og morsomme utfordringer i løypa. Løypenettverket for langrenn som går rett utenfor døren strekker seg over 600 kilometer.

Barneområde Gaia Gaiastova

Leilighetsbygget ligger rett ovenfor et av de mest populære restaurant- og afterski stedene i Hafjell, Gaiastova. På Gaiastova serveres blant annet nydelig Tapas, skiers lunsj med velsmakende og mettende lunsjretter for aktive skikjørere. Peisstua og den velkjente afterskien er populære samlingspunkt for både skikjørere og skigåere. I tilknytning til Gaiastova er det også tilgang til dagligvare butikk, skiutleie, sportsbutikk og de fasiliteter som trengs for den perfekte skiferien med familien, venner eller kolleger. 

Her ligger alt av fasiliteter til rette for å la bilen stå ved leiligheten hele skiferien. 

Velkommen!