Bli hytteutleier

Ønsker du å leie ut hytte eller leilighet? Utforsk mulighetene gjennom HafjellKvitfjell Booking.

Trygt, fleksibelt, enkelt gjennom HafjellKvitfjell Booking!

Har du hytte eller leilighet i Hafjell og tenker på å leie den ut? Ved å leie ut gjennom HafjellKvitfjell Booking får du trygghet gjennom våre erfarne ansatte, lønnsomhet og fleksibilitet. Som utleier får du muligheten til å kjøpe sterkt rabattert sesongkort Platina med unike fordeler.

HafjellKvitfjell Booking eies av Alpinco, som også eier Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg. Alpinco har et stort og solid salg-og markedsapparat med mål om å fylle opp utleieenhetene. Det settes betydelige ressurser inn i markedsføringen for å oppnå godt og jevnt belegg året igjennom. 

Les mer om sesongkort Platina

Ta kontakt

Utsikt fra hytte i Hafjell Alpinsenter.

HafjellKvitfjell Booking
Mail: [email protected]
Telefon: 61 24 90 00

Linje symboler

Trygghet

HafjellKvifjell Booking har fokus på trygghet for deg som hytteeier, og har derfor en egen ansatt med lang erfaring i bookingselskapet og tett samarbeid med hytteeiere i anlegget. 

For å sikre vedlikehold av utleieenheten har selskapet dyktige og grundige renholdsarbeidere og vaktmestere. Gjestene er i hovedsak familier og grupper fra Sverige, Danmark, Tyskland og Norge og det er en aldersgrense for leie av enheten på 23 år. Dette for å ivareta hytta eller leiligheten, samt å sikre kvalitet for gjesten. 

Fleksibilitet

Lei ut hytta når du ikke bruker den selv, gjennom hele året. Det er viktig for oss at du som hytteeier skal ha fleksibilitet til å bestemme selv når du ønsker å bruke hytta. Vi hjelper hver enkelt utleier med å skreddersy sesongen for å dekke eget behov, samtidig som de får en optimalisert inntekt gjennom utleie.

Enkelt

Å leie ut din hytte eller leilighet gjennom HafjellKvitfjell Booking er enkelt. Vi tar oss i praksis av alt som har med å utleier å gjøre, vi administrerer og bekoster salgsarbeid, markedsføring, inngåelse av avtaler, fakturering, kontakt og oppfølging av gjesten med mer. Vi er en helårsbedrift med motiverte medarbeidere. Teamet består av dyktige og serviceinnstilte ansatte med god lokalkunnskap og lang fartstid i reiselivsbransjen.  
 


Ta kontakt for å høre hva du kan tjene på din fritidsbolig!

HafjellKvitfjell Booking
Send oss en epost for å høre om dine muligheter!