Hafjell har noe for alle, enten det er sykkel eller ski.

Destinasjonen som har noe for alle

HAFJELL, Dette er destinasjonen som kan tilby eksepsjonell skiskole, alpinbakker av olympisk kvalitet, iskatedral til kvelds og storbyliv om nettene, om ønskelig.


Familieferie kan by på utfordringer. Se for deg at dere er en gjeng med et aldersspenn fra 3-15 på barna og et sett voksne foreldre. Alle vil ha en bit av noe som representerer dem. Vel, i Hafjell kan du faktisk finne noe som passer alle deler av familien. 

Barnas verden

Lekeland på Hafjell Hotell er alle barns favoritt.

BARNAS LEKELAND: Hafjell Hotell og lekeland har masse gøy både inne og ute for barna. Foto: Privat

Øyer kommune i seg selv er en destinasjon og nærmest lekepark for store og små. Svært mange som besøker oss på grunn av de utrolige alpinforholdene hele sesongen, blir overrasket over alle tilbudene regionen tilbyr turistene innenfor svært korte avstander. 

Bare en kort gangavstand fra skianlegget ligger Hafjell Hotell som blant annet huser barnefavoritten Lekeland. Her er det mulig for barn i alle aldre og boltre seg på aldersbestemte trinn inne i universet. Dette ligger omtrent vegg i vegg med en av tre matbutikker i kommunen, samt småbutikker, pizzeria, pub og apotek. 

Magiske Vinterparken!

I tillegg til dette ligger verdenskjente Hunderfossen Familiepark bare et steinkast fra Hafjell. På vinterstid har de et helt magisk snøhotell som knapt kan beskrives, det må oppleves. Vinterparken er en spektakulær opplevelse som fenger store og små. Møt troll, hekser, prinser og prinsesser. Er du heldig treffer du på kongen eller dronningen som forbereder til fest på slottet. Les mer om Hunderfossen Vinterpark her.

Vinterparken og ishotellet i Hunderfossen er vel verdt besøket.

MAGISK STEMNING: Det blå lyset og vinterdrakten er en opplevelse for de fleste. Foto: Veslemøy Eineteig Wedum

Shopping og storbyliv

Lillehammer by ligger bare 15 minutter med bil sør for Hafjell. Mange av de som besøker oss kjører via Lillehammer på vei hit. Her finner man flust av restauranter og utesteder, hoteller og ikke minst butikker. Den velkjente storgata som til stadighet kåres til Norges fineste julegate inneholder flere flotte butikker og koselige lunsjsteder. Det finnes også, nede langs E6, et større handlesenter med flere butikker og større matvarekjeder, Cirkle K og McDonalds.

Sjekk ut Visit Lillehammer sine sider og få med deg alle mulighetene som finnes av severdigheter, museer og diverse i byen.