Sykling i Hafjell.

Hafjell - barnas sykkelparadis!

HAFJELL/KVITFJELL, Hafjell Bike Park ønsker velkommen til ny sommersesong - og i år utvider vi barneproduktet ytterligere! I år får barna egen sykkelpark på gondoltoppen.

17. juni er det igjen duket for ny sommersesong i Hafjell. Frem til åpningshelgen jobbes det nå på spreng med å klargjøre løyper og pumptrack til den grønne sesongen står for tur. 

- Vi er i full gang med gravemaskin og spade for å kvitte oss med all denne fantastiske snøen vi har nytt godt av i vinter. Nå er det sykkel som gjelder og i år blir parken bedre enn noen gang, sier daglig leder i Hafjell Sommer, Knut Løkås.

Årets nyheter

Årets nyheter i anlegget er blant annet en helt ny sykkelpark for barn ved båndheisen utenfor våre leiligheter og sykkelutleie på Favn, rett ved pumptracken og klatreparken på gondoltoppen. Her skal vi lage flere enkle løyper som passer for de minste barna og båndheisen vil gå i perioder slik at man kan sykle så mange runder som mulig.

- Dette blir utrolig bra og noe vi sårt har trengt. Flytløyper for de aller minste som enten nettopp har lært seg å sykle, eller trenger litt mer trening før de går løs på parkens utfordringer. Tilbudet mot barnefamilier på gondoltoppen blir veldig komplett med dette produktet, sier Løkås.

Pumptrack, Hafjell.

 

Isas sykkelpark og jubileum

Sykkelparken får navnet «Isa Bike Park», og her kan barna kose seg på sykkel hele sommeren. Dessuten vil de få møte vår maskot Isa hver søndag gjennom hele sommersesongen. I tillegg til dette gjøres det store justeringer på de grønne (enkleste) løypene slik at de blir enda bedre tilpasset våre ferskeste syklister.

- Vi ønsker at enda flere skal få oppleve gleden og mestringen ved sykling. Sykkelparken har manglet et lavterskel sykkelprodukt, så dette har vi stor tro på. I tillegg er det viktig for oss å tilby noe for de minste og familier som bor på Favn gjennom sommersesongen, sier Løkås.

Hafjell Bike Park hadde sin spede begynnelse med heisbasert sykling i NM-løypa allerede i 2003. Det betyr at i år er det 20 års jubileum for Hafjell Bike Park!

- Dette skal vi markere å feire skikkelig under Bike Fest første helga i august. Følg med på våre hjemmesider for program knyttet til Bike Fest og våre andre arrangementer, det ligger an til å bli en skikkelig feiring, sier han.

For hele familien

Syklingen og aktivitetene i Hafjell fungerer nå utmerket for hele familien, hvor de mindre barna kan leke seg med sykkelbaner, klatrepark, rebuser og is ved gondoltoppen, mens de større «barna» helt opp til pensjonistalder kan leke seg i sykkelparken. Her kan man nyte fantastiske fjellområder enten på sykkel eller til fots. Vår heisbaserte sykkelpark er tilpasset alle nivåer og passer perfekt for alle som ønsker en morsom opplevelse på to hjul. 

Sykkelutleien i Hafjell tilbyr et bredt utvalg av kvalitetssykler fra Scott, med alt fra barnesykler, ulike el-sykler til toppmoderne downhill-sykler til de som vil oppleve mestringsfølelsen det gir å suse ned våre løyper i sitt eget tempo. Sjekk vårt utvalg på hafjell.no/sykkelutleie. 

Velkommen til en magisk sykkelsommer i Hafjell!

 

Isa og sykkelsommer i Hafjell.

Dele denne artikkelen?