Ilsetra Hotel

Rundt 2,5 timer fra Oslo, på toppen av Hafjell, nesten 1000 meter over havet finner du Isetra. På Ilsetra danner et fjelltun med fire leilighetsbygg. I hovedhuset finner du vår restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Ilsetra har en unik beliggenhet som også gir deg muligheten til å nyte frisk fjelluft med nærhet til natur, stier, langrennsløyper og alpinanlegg. Sees på setra!

Bo annerledes
Boformen vår er annerledes enn det du normalt vil finne på et konferansehotell. I stedet for tradisjonelle rom, byr vi på trivelige leiligheter. De har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Det betyr at du kan få eget soverom, selv om du deler leiligheten med andre. Hele Ilsetra er som et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget.

Restauranten
Våre dyktige kokker vil sørge for hjemmelagde og velsmakende måltider. Menyen er i all hovedsak basert på økologisk, kortreist og tradisjonell mat. Vårt kjøkken er Debio-sertifisert.
 
 

Om