Julen i Hafjell 

Bo i hjertet av vinteren og få ekte julestemning i Hafjell. Fyr i peisen, snødekte trær og nypreppede løyper til din juleferie.  

Hafjell Alpinsenter ligger direkte tilknyttet E6 og kun 2 timer fra Oslo og 15 min fra julebyen Lillehammer. Hos oss bor du alltid rett ved alpinbakken, og som en ekstra bonus har vi uendelig mange kilometer med skiløyper i fjellet med utgangspunkt i Hafjelltoppen.

Isa jul

Overnatting

Det er populært med jul og nyttår i Hafjell, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre din ferie. HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter i hele fjellet, enten du vil bo nært bakken, butikker, restauranter, naturen eller langrennsløyper. 

Finn ledig overnatting:

Se hva som skjer i julen

I dag

Tomorrow:

<% header %>

Ingen arrangementer i dag, prøv et nytt søk.
Laster...
Hafjellbuss

Ta bussen trygt hjem i julen

Denne romjula kan du ta buss hjem fra afterski og fjell! Kveldsbussen er endelig tilbake og går mellom Pellestova - Skitorget - Favn.

Les mer og se rutetider

 Klar før du drar

Vi anbefaler å ha det meste klart på forhånd, slik at alt går på skinner når dere endelig har kommet dere på fjellet.

Kjøp heiskort på forhånd og få best pris! Trenger du å leie ski? Sørg for å forhåndsbestille ski i skiutleien så vet du at du får ski til du kommer. Kanskje er tiden inne for å finpusse på skiteknikken? Forhåndsbestill skiskole, så får du mest mulig ut av din juleferie.

 

  Opplevelser sammen

 

I Hafjell har vi masse å by på. Enten man vil bruke hver eneste dag i bakken på ski denne julen, eller kombinere det med en tur til julebyen i Lillehammer, eller prøve ut de 600 kilometerene med langrennsspor som pryder Øyerfjellet. 

Kanskje er det i år du gir bort en opplevelse i julegave?

Youtube video image