INNLANDSKE SKIDAGER!

Bor du i Innlandet og har vinterferie i uke 9?
Fra mandag til onsdag, 1-3. mars,  får du 15% rabatt på heiskort, skiutleie og skiskole hos oss!
I tillegg har vi noen få ledige hytter igjen, både i Hafjell og Kvitfjell, til veldig gunstige priser. Minivinterferie for hele familien!

BRUK RABATTKODE:
LOKAL21

Kjøp heiskortet her

Tilbudet gjelder 1.-3. mars for heiskort. Heiskort kan KUN kjøpes online ved bruk av rabattkode.
Skiutleie kan bookes på nett, da får dere tilbake mellomlegget i skranken hos dem. Ellers kan det kjøpes på stedet med rabatten.

Snøsikre Hafjell Alpinsenter.

MINI-VINTERFERIE

I år er det ekstra stas med vinterferie. Både fordi vi har lov å reise til fjells, men også fordi det er så fantastiske forhold i løypene. 

Som lokal innbygger i Innlandet rabatterer vi derfor heiskort, skiutleie og skiskole de tre første dagene av uke 9. Dermed kan dere få litt av alt, litt rimeligere. 
Hafjell Skiskole er en gjeng med fantastiske instruktører som alle brenner for skisporten, snø og "den perfekte svingen". De har egne clinics for avanserte kjørere, langrenn, park og nybegynnere. I tillegg kan dere teste ut nytt utstyr, eller kanskje prøve snowboard for første gang, hos Hafjell Skiutleie

Lyst på en overnatting? Det er fortsatt noen ledige hytter og leiligheter igjen i fjellet. Sjekk ut HafjellKvitfjell Booking om kapasitet!

PS. I Varden Fjellandsby i Kvitfjell kan man mellom mandag og fredag få overnatting i 2 dager for 5550,- inkludert sluttvask!

Barnevennlig vinterferie i Hafjell.

BARNEVENNLIG OG KORTREIST

Hafjell Alpinsenter ligger kun 15 minutter fra Lillehammer. Hos oss finner dere masse gøy for de minste, men også en hel del for de eldre. I år er ikke Mainpark åpen, men Backyard er full av elementer og hopp med stor variasjon for de som liker seg i park. Barneområdet Frontyard finner dere på Mosetertoppen med båndheis og morsomme elementer, samt KIDS Gaia på Gaiastova. 

Er dere hos oss har dere også et stort utvalg serveringssteder å velge mellom. Uke 9 er vinterferieuke for Innlandet og Vestland, så det vil ikke være trengsel eller mangel på bord. Dersom du likevel ønsker å forhåndsbooke kan du lese mer om hver enkelt restaurant her og booke bord.