ski

Nyheter Hafjell 19-20

Tags
Blogg

Se hvilke nyheter som kommer til vintersesongen 2019-2020 i Hafjell.

Hafjell 360

Forrige sesong snurret for første gang Hafjell 360 i vei opp mot Hafjells høyeste toppunkt, 1059 moh. 6-seters stolheis med vindboble som ila slutten av forrige sesong også fikk montert på vindstabilisator for å redusere antall stopp pga. vind. Det er spennende planer for området rundt Hafjell 360 og Mosetertoppen for fremtiden. Følg med!

Nytt serveringssted og toalettfasiliteter

Et helt nytt bygg på Mosetertoppen, der gamle «Sætra» stod før, vil nå stå klart til bruk. Her blir det servering med veranda som skal brukes til uteservering med plass til 250 sitteplasser. En smart måte for å avlaste Skavlen i de travleste tidsrommet. I tillegg til servering, vil det bli et stort og praktisk toalettanlegg.

Skålheis

I fjor var skålheisen i gamle Frontyard ute av drift, men denne snurres igang igjen.

Minicross for barn

I forbindelse med at skålheisen skal tilbake i drift, vil det lages en helt ny minicross for barn i skogen midt mellom Hafjell 360 og Skålheisen. En morsom og lett løype for barna.

Nytt velkomstsenter

I løpet av sommeren skal det bygges et helt nytt Velkomstsenter som skal være mer praktisk for våre gjester. Det nye velkomstsenteret blir der matpakkerommet/Hafjell Bike Shop var. Her vil billett, booking og skiskole samles i nye og moderne lokaler. Vi oppfordrer fortsatt til kjøp av heiskort online for best pris. Heiskort bestilt online kan hentes ut i våre billettautomater. 

Bestill online - få lavest pris!

Hafjell ønsker å belønne gjester som kjøper heiskortene sine online med å gi lavest pris på nett. Dette for å få ned heiskortkøen i travle perioder. Spar penger - kjøp billett på nett! Det vil ikke gis samme rabatt om du går til billettluka eller automaten.

Byggestart for ny restaurant

I mai blir det byggestart på ny restaurant ved Gaialøypa, og skal ferdigstilles i løpet av høsten 2020 og åpningsklar til sesongstart. Restauranten vil ligge ski inn og ut til Gaialøypa og være et høykvalitets restauranttilbud til våre skigjester.  Det vil bli 850 kvm med restaurant og 230 sitteplasser. Vi gleder oss til å kunne ønske velkommen i sesongen 20/21. 

Nyheter i skiskolen

- 3 timers grupper fra 4 år – voksen. Ferdighetsnivå: Nybegynner, lett øvet og øvet. Gruppene går hver uke med start kl. 09:30 eller kl. 13:30
- Ladies Clinics hver helg med forskjellige temaer for alle damer. Ferdighetsnivå: Lett øvet+. Tid: 90 min, lørdag formiddag
- Tema Clinics hver helg med forskjellige temaer for alle. Ferdighetsnivå: Øvet+ nivå. Tid: 90 min, lørdag formiddag.
- Halvdags langrennsturer på utvalgte datoer.

 

Vi gleder oss til vinter og sees snart i bakken!