ski

Nyheter Hafjell 19-20

Se hvilke nyheter som kommer til vintersesongen 2019-2020 i Hafjell.

1. Hafjell 360

Forrige sesong snurret for første gang Hafjell 360 i vei opp mot Hafjells høyeste toppunkt, 1059 moh. En 6-seters stolheis med vindboble og varme i setene. I år oppgraderer vi heisen ytterligere, med vindstabilisatorer for å gjøre heisen enda mer behagelig og driftssikker i all slags vær. 

2. Servering

Det er mye spennende som skjer på serveringsfronten til kommende sesong og fremover. 

Skavlen
Et av våre mest populære spisesteder, Skavlen restaurant på Mosetertoppen, utvider 2.etasjen og vil gi flere etterlengtede sitteplasser. Nå kan enda flere gjester nyte den smakfulle menyen på restauranten med den flotte utsikten. 

NY! Sætra
Til sesongen åpner vi et helt nytt serveringssted beliggende på Mosetertoppen. Her blir det uteservering med rikholdig meny, som kan nytes på den store terrassen med 70 sitteplasser. I tilknytning til Sætra er det også bygd et stort og moderne toalettanlegg, lett tilgjengelig for våre skigjester. 

Byggestart
Våre skigjester i 19/20 sesongen vil se starten på en ny, flott restaurant som vil stå klart i november 2020, med ski inn og ut til Gaialøypa. Restauranten vil gi et høykvalitets restauranttilbud med et moderne bygg som ligger helt i løypekanten. Restauranten, terrassen, beliggenheten og maten vil bli en opplevelse for gjesten og vi gleder oss til å kunne ønske velkommen i sesongen 20/21. 

Grillplass
Våre grillplasser blir flittig brukt og vi utvider derfor tilbudet med ytterligere en grillplass langs Gaialøypa. Her blir det elektrisk grill og solfylte sitteplasser med utsikt over Gudbrandsdalen. 

3. Minicross for barn

Til sesongen kommer det på plass en ny Minicross arena for barn. Minicrossen blir en runde, med egen heis som frakter deg raskt opp til toppen av bakken igjen. Løypa blir lett tilgjengelig på KIDS Mosetertoppen, en samlingsplass med blant annet varmestue, grill, BMW-bakken og KIDS Frontyard. 

4. Nytt velkomstsenter

Vi oppgraderer Skitorget for en smidigere måte å hente ut eller kjøpe heiskort på. Det vil bli flere punkter for kjøp og uthenting av heiskort samt vil Velkomstsenteret bli flyttet til det gamle Matpakkerommet. Skitorget vil derfor legge til rette for en enklere og raskere måte å komme seg ut i bakken på. 

5. Nyheter i skiskolen

3 timers grupper fra 4 år – voksen. Ferdighetsnivå: Nybegynner, lett øvet og øvet.
Gruppene går hver uke med start kl. 09:30 eller kl. 13:30.
Ladies Clinics hver helg med forskjellige temaer for alle damer. Ferdighetsnivå: Lett øvet+. Tid: 90 min, lørdag formiddag.
Tema Clinics hver helg med forskjellige temaer for alle. Ferdighetsnivå: Øvet+ nivå. Tid: 90 min, lørdag formiddag.
Halvdags langrennsturer på utvalgte datoer.

6. Nye leiligheter ved Gaiastova

Allerede fra den 20. desember i år vil 10 nye leiligheter ved populære Gaiastova kunne ta i mot de første skigjestene. De nye leilighetene ved Gaiastova kan bookes allerede nå gjennom HafjellKvitfjell Booking. Velg mellom leiligheter i 4 ulike størrelser fra 4-8 sengeplasser. Området rundt Gaiastova på Hafjelltoppen er svært populært for skiinteresserte. Her har man ski inn/ski ut tilgang rett i bakken med et flott barneområde som fører ut i resten av Hafjell Alpinsenter. På barneområdet finnes gratis heis, grillbuer og morsomme utfordringer i løypa. Løypenettverket for langrenn som går rett utenfor døren strekker seg over 600 kilometer.

 

Vi gleder oss til vinter og sees snart i bakken!