Favn, Hafjell Alpinsenter.

Sesongens nyheter!

HAFJELL, Årets skisesong 22/23 står endelig for tur, og det er flere nyheter i anlegget som kommer våre skigjester til gode.

Om bare noen måneder blåser vi i gang snøkanoner og lanser for å igjen ønske dere velkommen til en ny og god skisesong i fjellet vårt. I løpet av sommer og høst blir det rullet ut flere nyheter og forbedringer i anlegget.

 

1. Favn - nytt byggetrinn!

Til sesongen 22/23 står nok et byggetrinn på Favn klart til utleie. Vintereventyret midt i bakken, ruvende på 800 meter høyde, ble en kjempe suksess i fjor, og byggetrinn 2 tror vi ikke blir noe unntak. Her vil det også bli treningsrom og en mindre gourmetbutikk, lik den vi har på Yttersvingen i Kvitfjell.

Fjellandsbyen Favn og første byggetrinn stod klar til forrige sesong, midt i hjertet av Hafjell omringet av våre mest barnevennlige bakker og et bredt spekter av mat og cafe-tilbud. Nå dobler vi kapasiteten med ytterligere to bygg slik at enda flere kan få bo i og oppleve vintereventyret helt tett på kroppen.

Favn, Hafjell.

2. Nye åpningstider gondolen

GLADSAK! I år vil også gondolen få nye åpningstider. Fra og med sesongstart vil gondolen, som går fra Skitorget i bunn av Hafjell, gå fra klokken 09.00. 

Tidligere har gondolen ikke gått før 09.30, men vi ser at det vil være langt mer gunstig for alle at gondolen åpner 09.00 og derfor fremskyndes åpning med 30 minutter slik at alle kommer seg til fjells for å nyte nypreppede løyper enda tidligere. Selv om de andre heisene i fjellet går fra 09.30, så kan man nyte bakkene fra Mosetertoppen og ned.

Gondolen i Hafjell Alpinsenter.

3. Skicrossen forlenges ytterligere

I fjor ble Helly Hansen Skicross koblet sammen med Main Park, og i år gjør vi den enda litt råere og lengre!

Til årets sesong vil Helly Hansen Skicross bli forlenget og få start helt oppe ved avstigningen til Hafjellheis 2. Dermed blir hele skicrossen 400 meter lenger enn den var, og det betyr enda mer moro for barn og voksne!

Youtube video image

4. Oppgradering av barneområder

Til årets sesong oppgraderer vi de fleste barneområdene våre på Favn og Mosetertoppen. 

I løpet av høsten blir det laget en skitunnel for de minste nedenfor Paviljongen/varmestua. Hele barneområdet vil bli oppgradert med mer farger og magi, mer Isa og generelt bli mer innbydende for våre minste skistjerner. I tillegg blåser vi liv i MiniCrossen som ligger ved Crossheisen, en mindre og morsom kuleløype for barna. 

Barneområder, Hafjell Alpinsenter.

5. Isas skogsløyper

I fjor gjorde vi et solid løft med å lage opp flere scooterpreparerte stier og skogsløyper profilert med Isa. Disse skal vi fortsette å utbedre i høst. 

Isas hytteløype blir utvidet med 250 nye meter, den blir forbedret og bredere samt at den får flere morsomme elementer i skogen for barna. Selve hytta vil også bli oppgradert innvendig slik at den blir enda mer spennende for de minste.

Isas hytteløype, Hafjell Alpintsenter.

6. Hafjell Skiskole på Favn

Endelig får vår eminente skiskole sitt eget område også på Favn. 

Dette området vil bli mellom Favn og Skavlen restaurant, og blir et eget lite område for de aller minste barna som bor oppe i fjellet, slik at de slipper å ta heis eller ski ned for og treffe sine instruktører.

Hafjell Skiskole.

Dele denne artikkelen?