Velg ønsket sesongkort!

Hafjellglede

HVILKET SESONGKORT PASSER DEG? 

Hos oss kan du velge hvilket sesongkort som passer deg. Står du på ski på vinteren og sykler downhill i Hafjell på sommeren? Da er årets nyhet noe for deg. Vi lanserer Årskort som du kan bruke i Hafjell og Kvitfjell på vinteren og Hafjell Bike Park på sommeren. Ønsker du kun å benytte deg av vår skitilbud på kveldstid? Vi har videreført fjorårets nyhet - kveldssessongkort. 

Alle sesongkort kan også benyttes i Kvitfjell. 

 

Heisstemning

SESONGKORT

Har du mer enn 12 turer på ski i løpet av vinteren lønner det seg å kjøpe sesongkort. Sesongkort gir deg frihet til å stå på ski hvilken dag du ønsker, når du ønsker og hvor lenge du ønsker. 

KJØP SESONGKORT FØR 16. OKTOBER OG FÅ TIDLIGRABATT

Voksen, online: 5 400,- 
(pris ved bestilling online etter 16. oktober: 5 900,-)

Ungdom, online: 4 200,- 
(pris ved bestilling online etter 16. oktober: 4 650,-)

Tidligrabatt sesongkort legges ut for salg ila august. 

 

Årskort - årets nyhet

Ski på vinteren - sykkel på sommeren? I år lanserer vi årskort som kan brukes på vinteren i Hafjell og Kvitfjell og sommeren i Hafjell Bike Park. 

KJØP ÅRSKORT FØR 16. OKTOBER OG FÅ TIDLIGRABATT. 
I salg fra 3. september

Voksen, online: 6 400,-
(pris ved bestilling online etter 16. oktober: 6 900,-)

Ungdom, online: 5 200,-
(pris ved bestilling online etter 16. oktober: 5 650,-)

Gyldig fra 15. oktober 2020 til 15. oktober 2021.

 

Syklist i Hafjell

Kveldskjøring i hafjell

Kveldssesongkort

Vi viderefører fjorårets nyhet. 

Har du ofte tenkt at du gjerne skulle kommet deg ut etter jobb eller skole? Da har vi den perfekte løsningen for deg! Kveldssesongkort kan benyttes når det er kveldsåpent i Hafjell og Kvitfjell. 

Priser

Kr. 1000,- for voksne
Kr. 850,- for student/ungdom (7-15 år)/senior (+65 år)

Kjøp kveldssesongkort og få fine kvelder i bakken.

 

 

STUDENT

Er du student og glad i å stå på ski? Vi har et ellevilt tilbud til deg. 

KJØP STUDENT SESONGKORT ONLINE FØR 16. OKTOBER OG FÅ FØLGENDE PRIS: 

Student sesongkort, online bestilling: 4 250,- 
(pris ved bestilling online etter 16. oktober: 4 880,- som er 20 % rabatt av ordinær pris)

Sesongkortet kan også benyttes i Kvitfjell og du får sesongkortfordeler i og utenfor bakken. 

I salg fra 3. september

Sesongkort for studenter legges ut for salg 3. september. 

 

Studenter i Hafjell

Hyttekos i Hafjell

Platina

Det er enkelt å leie ut hytta eller leiligheten gjennom HafjellKvitfjell Booking. Som utleier får du tilbud om å kjøpe sesongkort PLATINA til 40% rabatt og med de aller beste fordelene. 

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en utleiekontrakt så administrerer vi alt vedrørende markedsføring, salg og utleie.Sesongkort PLATINA gjelder for inntil 2 voksne og 3 barn i samme husstand i Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg.

Ønsker du å leie ut din hytte eller leilighet gjennom HafjellKvitfjell Booking, se her.

Leier du allerede ut gjennom Hafjell Kvitfjell Booking og ønsker du Platina avtale, ta kontakt her.

 

YAY! Det er faktisk bare seks uker igjen til sommersesongen starter her i Hafjell! Men, allerede nå kan du leie deg el-sykkel på skysstasjonen i Lillehammer! Hva er bedre enn å oppleve by og bygd fra ett og samme sykkelsete? Da blir man like glad som på bilde nr ——>3 🙌🏻😎 Book nå via link i bio! @fnugg.no @visitlillehammer @hafjellbikepark #elsykkel #leiesykkel #opplevhafjell #opplevinnlandet #visitinnlandet #sommerferie #familieferie #sykkelferie
Our instagram
Bakken holder seg fortsatt og snøen er fin😍 Kommer dere på avslutningshelg denne helgen? Vi har 20% på heiskort ved bruk av koden LASTCALL🙌🏻 Link i bio for kjøp! Bli med oss takke av fjellet skikkelig i helgen! @fnugg.no @visitlillehammer #avslutningshelg #sesongslutt #vårski #hafjell
Our instagram
ÅRETS SISTE🤍 Vi lader opp til årets siste skihelg! Ikke bare har vi fått snø, vi har minusgrader om nettene og sol på dagtid! Det er tre utmerkede ingredienser for full uttelling på siste helg i bakken det! Håper vi sees!? @fnugg.no @ramo_norge @cocacolano @visitlillehammer @audinorge @hellyhansen #hafjell #hh #skihelg #sesongavslutning #hafjelltoppen #gondolen
Our instagram
Denne helga har vi badet i ☀️ og i dag blir intet unntak. Skal dere på ski? Ha en fin dag ute! Vi har åpent til 18 april, så det er fullt mulig å få enda flere timer på ski før våren tar oss helt! Ha en GOD søndag! @fnugg @visitlillehammer #hafjell #ski #vårski
Our instagram